|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altınova, bilgileri, denizli, ilköğretim, okulu, tavas |
![]() |
Altınova İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altınova İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas DenizliAltınova İlköğretim Okulu Hakkında - Altınova İlköğretim Okulu Tanıtım - Altınova İlköğretim Okulu Resimleri - Altınova İlköğretim Okulu İletişim ![]() Altınova İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyümüzde eğitim öğretim faaliyetleri 1925 yılında geniş odalı köy evlerinde başlamıştır ![]() ![]() ![]() Bunun yanısıra 3 derslikli tek katlı yeni bir okul binası daha yapılarak 1979 yılında ortaokul açılmıştır ![]() Okulumuz 1987 yılında İlköğretim Okulu olmuştur ![]() ![]() Okulumuzda Altınova'lı öğrencilerin yanısıra 1998 yılından bu yana Ebecik ve Sofular köylerinden de öğrenciler eğitim görmektedir ![]() 1999 yılında hem mevcut binaların fiziki kapasitelerinin yetersiz kalışı hem de duvarlarında aşırı çatlaklar oluşması nedeniyle yeni bir okul binasına ihtiyaç duyulmuştur ![]() ![]() Binanın geri kalan kısmı 2000 yılı programına alınarak devlet tarafından tamamlanmıştır ![]() Zemin+2 kattan oluşan yeni okul binamızın 12 ![]() ![]() ![]() Altınova İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas Okulun Telefonu: 258 653 70 40 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Altınova köyü Okulun Web Adresi: http://altinovailkogretimokulu ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: altinova-tavas@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Altınova İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|