![]() |
Yanköy İlköğretim Okulu Serik Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanköy İlköğretim Okulu Serik AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Yanköy İlköğretim Okulu Hakkında - Yanköy İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Serikteki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yanköy İlköğretim Okulu Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmenimiz Sevda BAYDAR ve eşi tarafından,1 ![]() ![]() Okulumuzda bigisayar,VCD,televizyon,tepeg öz gibi teknolojik araçlar kullanılarak eğitim öğretim verilmektedir ![]() Okulumuzda,öğretmenlerimizin desteğiyle kurulan okul kütüphanesinden,öğrencilerimiz her zaman faydalanabilmektedir ![]() Fen Bilgisi dersleri,laboratuvar ortamında yürütülmektedir ![]() Yanköy İlköğretim Okulu Antalya Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / SERİK Adı: YANKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YANKÖY KÖYÜ Telefon Numarası: 2427168250 Faks Numarası: 0(242) 716 80 32 E-mail Adresi:gkucukayaz@mynet ![]() Web Adresi : Yanköy İ ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|