Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahçeağıl, bilgileri, çerkezköy, ilköğretim, okulu, tekirdağ

Bahçeağıl İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy Tekirdağ

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bahçeağıl İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy Tekirdağ

Çerkezköy Bahçeağıl İlköğretim Okulu - Bahçeağıl İlköğretim Okulu Hakkında - Bahçeağıl İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bahçeağıl İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Bahçeağıl İlköğretim Okulu Resimleri

Bahçeağıl İlköğretim Okulu Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bahçeağıl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bahçeağıl İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bahçeağıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bahçeağıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BAHÇEAĞIL İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: BAHÇEAĞIL KÖYÜ
Telefon Numarası: 2827578076
Faks Numarası: 2827578616

Tarihçe:

1936 yılında eğitim ve öğretim hizmeti vermeye başlayan Bahçeağıl İlköğretim Okulu; öğrencilerimiz daha iyi hizmet verebilmek için 1997 yılında yeni binasına taşınmıştır 2008 yılı içerisinde yapılan tadilat çalışmaları ile okulumuz; öğrencilerimize en uygun eğitim ve öğretim ortamını sağlamak için çalışmalarını sürdürmektedir

“”Güzel bir köy ortamında okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir

Misyonunu internet ortamına da taşıyan okulumuz;
Öğrenmenin keyfini, başarının tadını bilen ve paylaşan, üretken çalışkanlığıyla bu mutluluklara ulaşma heyecanı duyan, Sınavlarda başarı gösteren, bilimsel, yaratıcı ve disiplinli, araştıran, bilgi kaynaklarını arayan, bulan ve kullanan, zamanını iyi planlayan, diğer öğrencilerle, öğretmenlerle ve ailesiyle olumlu iletişim becerileri olan bireylerdir

İlkemiz doğrultusunda eğitim ve öğretim anlayışımızı öğrencilerimize; internet ortamında da en doğru şekilde hizmet verebilecek bir konuma gelmiştir

Vizyonumuz
Yetiştirdiği Öğrenciler

Yarının Yurttaşları :

Dünyayı tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bir sonraki nesile daha iyi bir dünya bırakabilen,kendisi ve başkalarına karşı dürüst olabilen,sağlıklı yaşayan,kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, Yaşama ve insanlara sevgi ve umut dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdir

Bugünün Öğrencileri :

Öğrenmenin keyfini, başarının tadını bilen ve paylaşan, üretken çalışkanlığıyla bu mutluluklara ulaşma heyecanı duyan, Sınavlarda başarı gösteren,Bilimsel, yaratıcı ve disiplinli, araştıran,Bilgi kaynaklarını arayan, bulan ve kullanan,Zamanını iyi planlayan, diğer öğrencilerle, öğretmenlerle ve ailesiyle olumlu iletişim becerileri olan bireylerdir

Misyonumuz
Bahçeağıl İlköğretim Okulu misyonu, güzel bir köy ortamında okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir

Değerlerimiz
1-Bütün çalışmalarımızın temeli öğrencilerimizdir Öğrencilerimize birey olarak saygı duyulur Öğrenci ve öğretmen arasında sevgi – saygı bağının gün geçtikçe geliştirilmesi, herkesin ortak hedefleri arasındadır
2-“Ben” değil “biz” duygusunun hâkim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız
3-Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir
4-Türkçe’nin güzel konuşulması ve yazılması ortak değerimizdir
5-Okul – veli işbirliği sağlanarak, öğrencilerin okulda kazandığı davranışları hayata geçirebilmeleri için çalışılır
6-Başarının ekip çalışması, teşvik ve ödüllendirme ile artacağına inanırız
7-Okulumuzun fiziki şartlarının iyi ve gelişmeye elverişli olması ayrıcalığımızdır
8-Okulumuz öğrencilerinin daha iyiye gitmeleri için gereken fedakarlığı yapmak ve bu doğrultuda çalışmak ; okulumuzun kişiliğini oluşturur
9-Öğrencilerimizi Atatürk’ün çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmayı hedeflediği Türkiye idealine ulaşmayı amaç edinen; demokratik, laik, sosyal, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin temel değerlerine ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne inanmış bireyler olarak yetiştirmeyi temel ilke sayarız
10-Okulumuzun başarılarından söz edilen okul olması ortak beklentimizdir

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com