08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İ.Ü. Devlet Konservatuarı Müzik Ve Bale İlköğretim Okulu Bilgileri Eminönü İstanbul
İ ü Devlet Konservatuarı Müzik Ve Bale İlköğretim Okulu Hakkında - İ ü Devlet Konservatuarı Müzik Ve Bale İlköğretim Okulu Tanıtım - İ ü Devlet Konservatuarı Müzik Ve Bale İlköğretim Okulu Resimleri - İ ü Devlet Konservatuarı Müzik Ve Bale İlköğretim Okulu İletişim
İ ü Devlet Konservatuarı Müzik Ve Bale İlköğretim Okulu İstanbul Eminönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İ ü Devlet Konservatuarı Müzik Ve Bale İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İ ü Devlet Konservatuarı Müzik Ve Bale İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İ ü Devlet Konservatuarı Müzik Ve Bale İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, İ ü Devlet Konservatuarı Müzik Ve Bale İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: İ Ü DEVLET KONSERVATUARI MÜZİK VE BALE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Rıhtım Caddesi No:1 Kadıköy
Telefon Numarası: 2164187286
Faks Numarası: 2163451679
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|