|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kocaeli, körfez, okulu, petkim |
![]() |
Petkim İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Petkim İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez KocaeliPetkim İlköğretim Okulu Hakkında - Petkim İlköğretim Okulu Tanıtım - Petkim İlköğretim Okulu Resimleri - Petkim İlköğretim Okulu İletişim Petkım İlköğretim Okulu Kocaeli Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Petkim İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuzun yapımına Petkim A ![]() ![]() ![]() ![]() Binamız tek katlıdır ![]() ![]() Yapım yılı olarak 37 yılını tamamlamış olduğundan gerek zeminde, gerekse de çatıda problemler yaşanmaktadır ![]() ![]() Isınmamız 2005 yılına kadar Petkim Sosyal Sitesi içerisinde bulunan kazan dairesinden lojmanlar ile birlikte sağlanmakta iken, 2005 yılında yapılan tadilat ile doğal gaz kazanı konularak Petkim’ den sağlanan ısınma kesilmiştir ![]() Şu anda ikili öğretim yapılmakta, normal eğitime geçebilmek için 36–48 derslikli yeni bir bina ihtiyacımız bulunmaktadır ![]() Okulumuz bölgemizde ve ilçemizde tercih edilen okullardandır ![]() ![]() ![]() Sportif olarak, özellikle basketbol ve futbolda il ve bölge birincilikleri bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Binamız tek katlıdır ![]() ![]() Yapım yılı olarak 40 yılını tamamlamış olduğundan gerek zeminde, gerekse de çatıda problemler yaşanmaktadır ![]() Petkim İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KÖRFEZ Adı: PETKIM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mimar Sinan Mah ![]() Telefon Numarası: 2625282317 Faks Numarası: 2625282317 E-mail Adresi: Web Adresi: - Petkim İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|