|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amasya, çeltek, ilköğretim, madeni, okulu, suluova |
![]() |
Çeltek Madeni İlköğretim Okulu Suluova Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeltek Madeni İlköğretim Okulu Suluova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çeltek Madeni İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çeltek Madeni İlköğretim Okulu Hakkında - Çeltek Madeni İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Suluova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri ![]() OKULUMUZ TARİHÇESİ Okulumuz 1944 yılında Devlet Demiryolları tarafından yapımı gerçekleştirilen 3 derslik 1 öğretmenler odası ile ilkokul binası olarak inşa edilmiş olup;1944 yılında eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çeltek Madeni İlköğretim Okulu Amasya Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / SULUOVA Adı: ÇELTEK MADENİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Istiklal Cad ![]() ![]() Telefon Numarası: 3584176624 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:celtekmadeniio@hotmail ![]() Web Adresi: Çeltek Madeni İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|