|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çerkezköy, gaziosmanpaşa, ilköğretim, okulu, tekirdağ |
![]() |
Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy TekirdağÇerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY Adı: GAZİOSMANPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GAZİOSMANPAŞA MAH ![]() Telefon Numarası: 2827252545 Faks Numarası: 2827252546 İLKELERİMİZ 1 ![]() Öğrenci- veli odaklılık 2 ![]() Dürüstlük, şeffaflık ve güvenilirlik 3 ![]() Verilerle ve süreçlerle yönetim 4 ![]() İnanmak, planlı olmak, çalışmak, başarmak 5 ![]() Öğrenme, öğretme ve eğitme 6 ![]() Sürekli iyileştirme ve yenileştirme 7 ![]() Önerilere açık olmak ve çözüm üretmek 8 ![]() Kararlılık ve özgüven 9 ![]() Katılımcılık ve paylaşımcılık 10 ![]() İletişime önem verme 11 ![]() İnsana saygı, sevgi ve hoşgörü 12 ![]() Eşitlik ve tarafsızlık 13 ![]() Düşünce ve ifade özgürlüğü 14 ![]() Çevre bilinci 15 ![]() Ortak sorumluluk ve dayanışma 16 ![]() Gelişmelere açıklık, çağdaş ve güncel bilgi 17 ![]() Evrensellik ve bilimsellik 18 ![]() Özgürlük ve demokrasi MİSYONUMUZ Veli, öğretmen, öğrenci bağını koparmadan her türlü değişim ve gelişmeye kayıtsız kalmayarak; Atamızın ışığını geleceğe yansıtma, çağdaş bir toplum oluşumunda liderlik yapacak sadece ufku değil ötesini de görebilen kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, bilimsel düşünebilen, çağdaş, demokratik, sorunlara pratik ve akılcı çözümler üretebilen başarı sevdalısı bireyler yetiştirmek için varız ![]() VİZYONUMUZ Geleceği doğru yerden yakalamanın adresiyiz ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|