|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çanakkale, ilköğretim, lapseki, okulu, plevne |
![]() |
Plevne Ml İlköğretim Okulu Bilgileri Lapseki Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Plevne Ml İlköğretim Okulu Bilgileri Lapseki ÇanakkalePlevne İlköğretim Okulu Hakkında - Plevne İlköğretim Okulu Tanıtımı - Plevne İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Plevne İlköğretim Okulu Resimleri Tarihçe: Okul 1923 yılında görev yapan Müdürün Plevne savunmasında şehit olan babasının veya dedesinin anısına ithaf edilerek Plevne adını alıp eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZ PERSONEL SAYISI VE TANITIMI Okulda 24 derslikte eğitim görülmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1 adet Bilgi teknolojisi sınıfı 1 adet kapalı spor salonu 1 adet gösteri odası 1 adet fen laboratuarı vardır ![]() Okulumuz İlçe merkezinde MLO(Müfredat Laboratuar Okulu) okulu olma özelliği nedeniyle eğitim uygulanması ve kalitesi açısından bir önder olma ve uygulama merkezi olma niteliğindedir ![]() Okulumuz ilçe merkezinde olması nedeniyle kiralık ev ve her türlü imkan olması açısından en uygun okuldur ![]() Plevne ML İlköğretim Okulunun Misyonu; Biz Plevne ML İlköğretim Okulu Olarak ‘‘ Geleceğimizi öğrencilerimizle yeniden yaratmak, Öğrencilerimizin mutlu, başarılı, bir yaşam sürdürmeleri için gerekli olan bilgi becerileri kazandırmak ’’ istiyoruz ![]() Plevne ML İlköğretim Okulunun Vizyonu; Biz Plevne ML İlköğretim Okulu Olarak ‘‘Değişen Dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek’’ ![]() ![]() İLKELERİMİZ Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirilmesi ![]() Paylaşımcı bir yönetimle güvenli, saygın bir eğitim öğretim ortamı sağlanması ![]() Okulumuzu MLO Standartlarına ulaştırması ![]() Yarış değil ,İşbirliği dayanışma içinde çalışmak ![]() Öğrencilerimize saygıyla yaklaşmak ![]() Okulda herkes bilgiye ulaşmak için çalışır ![]() Okulumuzda Biz ruhu gelişmiştir ![]() DEĞERLERİMİZ Biz, Karşılıklı saygı, güven, tam katılım,hoşgörü ve işbirliğine dayalı sürekli gelişimi benimsiyoruz ![]() Biz bir aileyiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|