Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çanakkale, ilköğretim, lapseki, okulu, plevne

Plevne Ml İlköğretim Okulu Bilgileri Lapseki Çanakkale

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Plevne Ml İlköğretim Okulu Bilgileri Lapseki Çanakkale

Plevne İlköğretim Okulu Hakkında - Plevne İlköğretim Okulu Tanıtımı - Plevne İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Plevne İlköğretim Okulu Resimleri

Tarihçe:

Okul 1923 yılında görev yapan Müdürün Plevne savunmasında şehit olan babasının veya dedesinin anısına ithaf edilerek Plevne adını alıp eğitim öğretime başlamıştır1959 yılına kadar İlkokul olarak faaliyetine devam eden okul o yıldan sonra şu an Lise olarak kullanılan binada eğitim öğretime başlamıştır İlk 2 öğretim yılı Ortaokulla birlikte olmak üzere İlkokul olarak eğitim öğretimine bu binada devam etmiştir1993 yılında Okul Müfredat Laboratuar Okulu olarak seçilmiş olup, daha sonra 8 yıllık zorunlu eğitime geçilmesi ile İlköğretim Okuluna dönüştürülerek 1997 yılında şuan bulunduğu binasına taşınmıştır Okulda 24 derslikte 723 öğrenci eğitim görmektedirl Müdür 2 müdür yardımcısı, l memur görev yapmaktadırAhmet AKYOL 01092003 gününden beri okul müdürü olarak çalışmaktadır

OKULUMUZ PERSONEL SAYISI VE TANITIMI

Okulda 24 derslikte eğitim görülmektedir Her sınıfımızda 3 er adet şube bulunmaktadır 1 Müdür 2 müdür yardımcısı, 1 memur görev yapmaktadır Ahmet AKYOL 01092003 gününden beri okul müdürü olarak çalışmaktadır

Okulumuzda 1 adet Bilgi teknolojisi sınıfı 1 adet kapalı spor salonu 1 adet gösteri odası 1 adet fen laboratuarı vardır

Okulumuz İlçe merkezinde MLO(Müfredat Laboratuar Okulu) okulu olma özelliği nedeniyle eğitim uygulanması ve kalitesi açısından bir önder olma ve uygulama merkezi olma niteliğindedir

Okulumuz ilçe merkezinde olması nedeniyle kiralık ev ve her türlü imkan olması açısından en uygun okuldur

Plevne ML İlköğretim Okulunun Misyonu;

Biz Plevne ML İlköğretim Okulu Olarak ‘‘ Geleceğimizi öğrencilerimizle yeniden yaratmak, Öğrencilerimizin mutlu, başarılı, bir yaşam sürdürmeleri için gerekli olan bilgi becerileri kazandırmak ’’ istiyoruz

Plevne ML İlköğretim Okulunun Vizyonu;

Biz Plevne ML İlköğretim Okulu Olarak ‘‘Değişen Dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek’’ istiyoruz

İLKELERİMİZ

Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirilmesi

Paylaşımcı bir yönetimle güvenli, saygın bir eğitim öğretim ortamı sağlanması

Okulumuzu MLO Standartlarına ulaştırması

Yarış değil ,İşbirliği dayanışma içinde çalışmak

Öğrencilerimize saygıyla yaklaşmak

Okulda herkes bilgiye ulaşmak için çalışır

Okulumuzda Biz ruhu gelişmiştir

DEĞERLERİMİZ

Biz, Karşılıklı saygı, güven, tam katılım,hoşgörü ve işbirliğine dayalı sürekli gelişimi benimsiyoruz

Biz bir aileyiz

biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com