|
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, ilköğretim, merkez, okulu, sancaklı |
Sancaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sancaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları - Sancaklı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sancaklı İlköğretim Okulu Resimleri - Sancaklı İlköğretim Okulu Hakkında SANCAKLI iLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu 849167 Okul Müdürü Mehmet Nurullah ŞERANOĞLU Telefon 0 426 214 71 76 Fax --------- E-Posta 849167@mebk12tr İnternet Adresi sancakli12mebk12tr Adres Sancaklı Köyü Merkez /Bingöl PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı -------- Öğretmen Mehmet Nurullah ŞERANOĞLU Memur -------- Yardımcı Hizmetli -------- ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 5 Öğrenci Sayısı 20 BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 1 Atölye ve İşlik Sayısı ------- Fen Laboratuarı ------- BT Sınıfı ------- Konferans Salonu ------- Spor Salonu ------- Yemekhane ------- Misafirhane ------- LOJMAN BİLGİLERİ Lojman Adeti 1 Adet Lojman Bilgisi Ağır Hasarlı Kullanılamıyor İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İl Merkezine Uzaklık 11 km İlçe Merkezine Uzaklık ------ YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ Tarihi: 1964 yılında devlet köylü işbirliğiyle yapılmıştır Okul 2 büyük deprem atlatmış ve aldığı hasarlarla o tarihten günümüze ulaşan köydeki tek yapıdır Çeşitli sebeplerden dolayı uzun yıllar kapalı kalan okul 2001 depreminden sonra köye geri göçün başlamasıyla tekrar açılmıştır Fiziki Durum 1964 yılında 1800 m2 lik bir alan olan köyün en tepe noktasına 1 okul binası, 1 lojman ve 1 lavabo inşa edilmiştir Okul binası 80 m2 olup 1 sınıf, 1 idareci odası 1 de depo olarak yapılmıştır Lojman ise 35 m2 olup 2 oda, banyo ve tuvaletten oluşmaktadır Yine bu binalardan bağımsız 2 tuvalet ve 1 depo barındıran 8 m 2 lik bir lavabo okul arazisinde yer almaktadır Okul arazisi başlangıçta üçgen şeklinde iken köylü kadastro işbirliğiyle hem küçülmüş hem de bugünkü biçimsiz şeklini almıştır Malzemelerin olmasına rağmen çeşitli sebeplerden okul arazisi bir türlü çevrilemediği için açık ve korunaksız durumdadır Sancaklı İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sancaklı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sancaklı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sancaklı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sancaklı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / MERKEZ Adı: SANCAKLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sancakli Köyü Bingöl Telefon Numarası: 4262132409 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - Sancaklı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|