|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, ilköğretim, merkez, okulu, sancaklı |
![]() |
Sancaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sancaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları - Sancaklı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sancaklı İlköğretim Okulu Resimleri - Sancaklı İlköğretim Okulu Hakkında ![]() SANCAKLI iLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu 849167 Okul Müdürü Mehmet Nurullah ŞERANOĞLU Telefon 0 426 214 71 76 Fax --------- E-Posta 849167@meb ![]() ![]() İnternet Adresi sancakli12 ![]() ![]() ![]() Adres Sancaklı Köyü Merkez /Bingöl PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı -------- Öğretmen Mehmet Nurullah ŞERANOĞLU Memur -------- Yardımcı Hizmetli -------- ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 5 Öğrenci Sayısı 20 BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 1 Atölye ve İşlik Sayısı ------- Fen Laboratuarı ------- BT Sınıfı ------- Konferans Salonu ------- Spor Salonu ------- Yemekhane ------- Misafirhane ------- ![]() LOJMAN BİLGİLERİ Lojman Adeti 1 Adet Lojman Bilgisi Ağır Hasarlı Kullanılamıyor İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İl Merkezine Uzaklık 11 km İlçe Merkezine Uzaklık ------ YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ Tarihi: 1964 yılında devlet köylü işbirliğiyle yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Fiziki Durum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sancaklı İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / MERKEZ Adı: SANCAKLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sancakli Köyü Bingöl Telefon Numarası: 4262132409 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - Sancaklı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|