|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, ilköğretim, okulu, sofuoğlu, yenimahalle |
Sofuoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sofuoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sofuoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sofuoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Sofuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Sofuoğlu İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sofuoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sofuoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sofuoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sofuoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE Adı: SOFUOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mertler Sok No:36 Beştepe/AnkaraTelefon Numarası: 3122135411 Faks Numarası: 3122135411 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - YENİMAHALLE - Sofuoğlu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
Cevap : Sofuoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara |
|
|
#2 |
|
Kayıtsız
|
Cevap : Sofuoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankaramrb eskıden gelısmeemıs bır okuldu bende o okulda okudum butun ogrencılık yılım sofooglu ıoo da gectı sımdı goruyorum kı baya bır degısmıs sonra orta okulu bıtırınce aılemle ben tasındık ozamanın yıların 1999 ve 2002 veya 3 olabılır ayrıldıgım ama tam net okulu goruntelemıyor ıoo ogretmenım bahrıye hatem ogluydu sonra kıler ıse tam aklımda kalmamamıs acaba halen bızım ders lere gıren ogretmenler varmı merak edıyorum |
|
|
|