|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kocaeli, körfez, okulu, uluğbey |
![]() |
Uluğbey İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uluğbey İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez KocaeliUluğbey İlköğretim Okulu Hakkında - Uluğbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Uluğbey İlköğretim Okulu Resimleri - Uluğbey İlköğretim Okulu İletişim Uluğbey İlköğretim Okulu Kocaeli Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Uluğbey İlköğretim Okulu Tarihçesi: 985 yılında Kazım ÇİÇEK tarafından kurulan Körfez Çamlıtepe Mahallesi Sakinleri Okul Yaptırma ve Öğrencileri Koruma Derneği tarafından arsa temininin yapılmasıyla okulumuzun yapımına başlandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1999 Depreminde hasarlı olduğu için onarım yapılan okulumuz 2004-2005 yılında yapılan zemin etüdü sonunda eğitim yapılmasının sakıncalı olduğu gerekçesiyle yıkımına karar verildi ![]() ![]() ![]() Okulumuza Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 1990/1991 Eğitim - Öğretim yılında Dünyaca ünlü Türk Bilim adamı, matematikçi ve astronomi bilgini ULUĞBEY’ in adı verilmiştir ![]() Uluğbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KÖRFEZ Adı: ULUĞBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇAMLITEPE MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2625274760 Faks Numarası: 2625270969 E-mail Adresi: Web Adresi: - Uluğbey İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|