|
|
Konu Araçları |
ali, ankara, bilgileri, durak, ilköğretim, okulu, yenimahalle, öğretmen, şehit |
Şehit Öğretmen M Ali Durak İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Öğretmen M Ali Durak İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şehit Öğretmen M Ali Durak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Öğretmen M Ali Durak İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Öğretmen M Ali Durak İlköğretim Okulu Hakkında Şehit Öğretmen M Ali Durak İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Öğretmen M Ali Durak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Öğretmen M Ali Durak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Öğretmen M Ali Durak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehit Öğretmen M Ali Durak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE Adı: ŞEHİT ÖĞRETMEN M ALİ DURAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ERGENEKON MHKORDONBOYU CAD NO:1 YENİMAHALLE/ANKARA 06180 Telefon Numarası: 3123154321 Faks Numarası: 3123156537 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - YENİMAHALLE - Şehit Ordonat Üstçavuş Mahmut Özdemir İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|