Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, güllüoğlu, hüseyin, ilköğretim, keçiören, okulu

Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Kalecik'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu Hakkında

Tarihçe

HÜSEYİN GÜLLÜOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU

IMG0019AjpgOkulumuz, 1948-1949 Eğitim-Öğretim yılında bir kat üç derslik olarak Keçiören sakinlerinden Tevfik GÜLLÜOĞLU tarafından babası Hüseyin GÜLLÜOĞLU’nun adı Hüseyin GÜLLÜOĞLU Ortaokulu olarak Türk Milli Eğitiminin hizmetine sunulmuştur

Öğrenci yoğunluğunun artması nedeniyle 1954-1955 öğretim yılında normal öğretimden, ikili öğretime geçilmiştir

Halen üç blok (40) derslik olarak eğitim öğretimin sürdürüldüğü okul binalarımızdan, B-Blok 1992, C-Blok 2001 yılında hizmete girmiştir 1993-1994 öğretim yılında Ortaokul’dan İlköğretim okuluna dönüşüm gerçekleştirilmiştir

1995 yılında MEB Eğitim Araştırma Geliştirme Daire Başkanlığımızın başlattığı, Müfredat Labloratuar Okulu (MLO) kapsamına dahil edilen okulumuzda Toplam Kalite Yönetimi uygulanmaktadır
Sınıf mevcutlarımız 2004-2005 öğretim yılına kadar (40) ile sınırlı tutulurken bundan sonra ise (30)’a çekilecektir

Milli Eğitim Bakanlığımızın uygulayacağı programların pilot uygulaması (MLO) okullarında yapılmaktadır Derslerde eğitim teknolojisinin yaygın kullanılması, öğrenci merkezli eğitim öğretim çalışmalarının sürekli geçerliliğini koruması (MLO) okullarının özelliklerindendir

Hedefimiz çağın teknolojik araç ve gereçlerini okul ve derslik bazında öğrencilerimizin hizmetine sunarak onların geleceğe daha iyi hazırlamaktır

Halen okulumuzda bir müdür, bir müdür başyardımcısı, dört müdür yardımcısı, 86 öğretmen, iki memur görev yapmaktadır

Her gün daha iyiye, daha güzele, üstün başarıya doğru el ele vererek, okulumuzu benimseyip, benim okulum diye sahip çıkarak, Türk Milli Eğitimine, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı kalarak hizmet vermek tek hedefimizdir Bilgi paylaştıkça büyüyecektir paylaşmaya hazırız…
Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: HÜSEYİN GÜLLÜOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Nuri Pamir CadNo:1 (Gazino Duraği)

Telefon Numarası: 3123551861

Faks Numarası: 3123564476

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi:ANKARA - KEÇİÖREN - Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com