![]() |
9 Eylül İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 9 Eylül İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir9 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - 9 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - 9 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - 9 Eylül İlköğretim Okulu İletişim ![]() 9 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kurumumuz 1989 yılında 5 yıllık ilkokul olarak eğitime açılmış olup, daha sonra 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 9 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Gaziemir Okulun Telefonu: 232 251 33 47 Okulun Faksı: 2322520411 Okulun Adresi: DOKUZ EYLÜL MAH ![]() ![]() ![]() 35410 Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: dokuzeylulio@hotmail ![]() Okulun Müdürü: VEDAT BİRİCİK Okulun Ulaşım Bilgileri: Tansaş karşısında eski hava lojmanları arkası gaziemir lisesinin yanı Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 9 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|