|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, denizli, garipköy, ilköğretim, mehmet, okulu, poran, tavas |
![]() |
Garipköy Mehmet Poran İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garipköy Mehmet Poran İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas DenizliGaripköy Mehmet Poran İlköğretim Okulu Hakkında - Garipköy Mehmet Poran İlköğretim Okulu Tanıtım - Garipköy Mehmet Poran İlköğretim Okulu Resimleri - Garipköy Mehmet Poran İlköğretim Okulu İletişim ![]() Garipköy Mehmet Poran İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Biz ; tüm öğrencilerin eşit olduğu ilkesinden yola çıkarak ,her birini bilgili , becerili , özgüvene sahip ve onları geleceğe güvenle bakacak birer fert olarak yetiştirmek için varız ![]() VİZYONUMUZ TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN GENEL AMAÇ VE TEMEL İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZİ ; ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI YAŞATAN, KENDİLERİNE TANINAN HAKLARI TANIYAN VE KULLANABİLEN, SORUMLULUK VE GÖREVLERİNİ BİLEN BİRER BİREY OLARAK İLGİ VE KABİLİYETLERİ İSTİKAMETİNDE YETİŞTİREREK ÜST ÖĞRENİMLERE VEHAYATA HAZIRLAMAK BU OKULDA KAZANDIĞI DAVRANIŞLARI UYGULARKEN KARŞILAŞTIĞI ZORLUKLARDA “ATATÜRK’ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ” Nİ AKLINA GETİREREK İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMDAN EN İYİ ŞEKİLDE ÇIKABİLEN BİRER BİREY OLARAK YETİŞTİRMEKTİR ![]() Garipköy Mehmet Poran İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas Okulun Telefonu: 258 623 4003 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Garipköy kasabası Okulun Web Adresi: http://garipkoyioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Garipköy Mehmet Poran İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|