|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, denizli, hakimiyet, ilköğretim, okulu, tavas |
![]() |
Hakimiyet İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakimiyet İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas DenizliHakimiyet İlköğretim Okulu Hakkında - Hakimiyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Hakimiyet İlköğretim Okulu Resimleri - Hakimiyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hakimiyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Tavas Hakimiyet İlköğretim Okulu 1918 yılında Hakimiyet- i Milliye adı ile açılmış, zamanın Avrupai bir okuludur ![]() ![]() 15 Mayıs 1919’da Yunanlılar İzmir’i işgal edince 16 Mayıs günü Cumhuriyet Meydanında tel-in mitingi için toplanan halka, Kaymakam Ali Rıza Bey’in konuşmasından sonra okulumuz öğretmeni Mehmet Ali Bey söz alarak ateşli bir konuşma yaparak Tavas halkının heyecanlanmasına ve yunanlılara karşı harekete geçilmesini sağladı ![]() Hakimiyet İlköğretim Okulu 1928 yılına kadar Osmanlıca eğitim yapan okul , Harf İnkılabı sonrasında kapanmıştır ![]() Yeni harflerle 1935 yılında tekrar açılan okul, bu defa P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1958 yılında bugünkü okulun karşısında Halk Eğitim Müdürlüğüne ait arsa üzerinde bulunan Tavaslıoğullarına ait iki katlı binaya taşınan Hakimiyet-i Milliye ilkokulu ilk mezununu 1961 yılında verdi ![]() Eğitim öğretim yaptığı şimdiki eski binayı 1965 yılında kavuşan okulumuz 1-5 sınıflı olarak devam ettiği tek katlı 6 sınıflı binada 1998 yılına kadar 2445 mezun verdi ![]() 1998-1999 öğretim yılından itibaren 1-8 sınıflı ilköğretim okuluna dönüşerek ilk 6 ![]() ![]() OKULUN ADININ NEREDEN GELDİĞİ Okulumuz kurulduğu yıllar itibariyle Osmanlı Devletinin içinde bulunduğu durum ve 1 ![]() ![]() ![]() Hakimiyet İlköğretim Okulu adını almıştır ![]() OKULUN TELEFON NUMARALARI Okulun telefon numaraları 0 (258) 6132439 ve 6131054 tür ![]() ![]() DERSLİK VE LABORATUVAR SAYISI Hakimiyet İlköğretim Okulunda 17 derslik ,1 Fen Bilgisi laboratuarı,1 Bilgisayar laboratuarı bulunmaktadır ![]() ÖĞRETMEN,PERSONEL SAYISI Hakimiyet İlköğretim Okulunda Norm Kadro olarak 1 Anasınıfı ,10 sınıf öğretmeni,11 branş öğretmeni kadrosu bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ÖĞRENCİ SAYISI Okulumuzda 222 erkek,234 kız olmak üzere toplam 456 öğrencidir ![]() OKULUMUZDA GÖREV YAPMIŞ MÜDÜRLER 1960-1969 yıllarında Hüseyin İYİLİKÇİ 1969-1984 yıllarında Bayram ÇOLAKOĞLU 1984-1986 yıllarında Mehmet İNAMLIK Müdür Vekili 1986-1996 yıllarında Mehmet İNAMLIK 1996-2002 yıllarında Yakup ÖZDEMİR 2002-2003 yıllarında İsmail ŞAKAR Müdür Vekili 2003-2004 yıllarında Abdullah CİBİŞOĞLU OKULDAN MEZUN OLMUŞ VE TANINAN ÜNLÜ KİŞİLERİ Yılmaz GÜLCAN-Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ![]() Halil İbrahim BABAOĞLU-Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ![]() Doç Dr ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretim Üyesi ![]() Yrd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ramazan AKGÜN –Sayıştay Denetçisi ![]() OKULUN BAŞARILARI 1997-1998 Bilgi ve kültür Yarışması Tavas İlçe Birincisi Kaymakamlık Kupası 1999-2000 Minikler Futbol Turnuvası İlçe Birincisi 2001-2002 Bilgi ve kültür Yarışması Tavas İlçe Birincisi 2002-2003 Bilgi ve Kültür Yarışması Tavas İlçe İkincisi Kaymakamlık Kupası 2003-2004 Minikler Futbol Turnuvası İlçe Birincisi Hakimiyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas Okulun Telefonu: (258) 613 24 39 Okulun Faksı: (258) 613 05 10 Okulun Adresi: Samanlık mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://hakimiyet ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 463089@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hakimiyet İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|