|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, bilgileri, dindarlı, ilköğretim, manisa, okulu, sarıgöl, yoldaş |
![]() |
Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl ManisaDindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Hakkında - Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Resimleri - Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu İletişim ![]() Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 3 ayrı binada eğitim-öğretime devam etmektedir ![]() A BLOK : Okulumuzda 1934 yılında eğitim ve öğretime başlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B BLOK: Köyümüzün hayırsever vatandaşı Mehmet YOLDAŞ binanın yapımını üslenerek bir yıl içinde eğitimin hizmetine sundu ![]() ![]() ![]() ![]() C BLOK: Köyümüz halkından Mehmet Ali GENCELİ’nin annesi Fatma GENCELİ, Mehmet TUTAR, İbrahim PARS ve Ümmü DENİZ ile eğitim gönüllüsü tüm Dindarlı halkının katkılarıyla yaptırılmıştır ![]() ![]() Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl Okulun Telefonu: 236 871 7328 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Dindarlı Köyü Okulun Web Adresi: http://dindarliio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: dindarliayio@gmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|