Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amasya, bilgili, ilköğretim, mehmet, okulu, suluova

Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu Suluova Amasya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu Suluova Amasya

Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Suluova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri

Mehmet BİLGİLİ İlköğretim Okulu Suluova İlçemizin ileri gelenlerinden Mehmet BİLGİLİ adındaki şahıs tarafından okul yeri hibe edilerek ve halk tarafından 3000 metrekare alana yapılarak 1974-1975 eğitim-öğretim yılında hizmete sunulmuştur

2004-2005 öğretim yılına kadar tek hizmet binasında ikili Öğretimine devam etmiştir

İlçemizin 10500 nüfuslu yerleşim alanında (Yenimahalle) bulunması nedeni ile ve özelliklede ikili öğretimden normal öğretime dönüştürülmesi çalışmaları çerçevesinde mahalle sakinlerinin katkıları ile 1158 metrekare arsa alınarak okulun alanı 4158 metrekareye çıkarılmıştır

2005-2006 öğretim yılında ek binaya ihtiyaç duyulmuş ve bu binaya da en kısa zamanda başlanılarak 2005-2006 öğretim yılına hazır hale getirilmiştir

Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu 2005-2006 öğretim yılında normal eğitime başlamıştır

Okulumuzun A-BLOK Bölümünde;

10 Derslik, 1 Ana sınıfı, 1 Öğretmenler odası, 1 Müdür yard odası, 1 Rehberlik Odası,1 Bilişim Teknolojileri sınıfı, 1 Laboratuar, 1 İşlik, 1 Kantin ve Salon ve 1 arşiv bulunmaktadır

Okulumuzun B-BLOK Bölümünde;

15 Derslik, 1 Öğretmenler Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Kütüphane, 1 Hizmetli Odası ve 1 Depo bulunmaktadır

MİSYONUMUZ-VİZYONUMUZ

Okulumuz

Misyon-Vizyon

Kadromuz

Başarılarımız

Okul Öncesi

Okul Aile Birliği

MİSYONUMUZ

* Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini;

* Bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını,
* Çevresiyle ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını,
* Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,
* Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını,
* Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini,
* Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktadır
VİZYONUMUZ
* Bilim ve teknolojinin farkında olan,
* Yeniliklere açık,
* Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,
* Değerlerini yaşayan ve yaşatan,
* Hoşgörü sahibi,
* Olaylara geniş bir açıdan bakabilen,
* Dinamik,özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş,
* Sosyal ve Kültürel faaliyetlere katılımcı bireyler yetiştirmektir

Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu Amasya Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: MEHMET BİLGİLİ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Yeni Mah Şeyh Şamil Cad Suluova / Amasya

Telefon Numarası: 3584171567

Faks Numarası: 3584178567

E-mail Adresi:Bilgi Yok

Web Adresi: Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com