|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amasya, bilgili, ilköğretim, mehmet, okulu, suluova |
![]() |
Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu Suluova Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu Suluova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Suluova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Mehmet BİLGİLİ İlköğretim Okulu Suluova İlçemizin ileri gelenlerinden Mehmet BİLGİLİ adındaki şahıs tarafından okul yeri hibe edilerek ve halk tarafından 3000 metrekare alana yapılarak 1974-1975 eğitim-öğretim yılında hizmete sunulmuştur ![]() 2004-2005 öğretim yılına kadar tek hizmet binasında ikili Öğretimine devam etmiştir ![]() İlçemizin 10500 nüfuslu yerleşim alanında (Yenimahalle) bulunması nedeni ile ve özelliklede ikili öğretimden normal öğretime dönüştürülmesi çalışmaları çerçevesinde mahalle sakinlerinin katkıları ile 1158 metrekare arsa alınarak okulun alanı 4158 metrekareye çıkarılmıştır ![]() 2005-2006 öğretim yılında ek binaya ihtiyaç duyulmuş ve bu binaya da en kısa zamanda başlanılarak 2005-2006 öğretim yılına hazır hale getirilmiştir ![]() Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu 2005-2006 öğretim yılında normal eğitime başlamıştır ![]() Okulumuzun A-BLOK Bölümünde; 10 Derslik, 1 Ana sınıfı, 1 Öğretmenler odası, 1 Müdür yard ![]() ![]() Okulumuzun B-BLOK Bölümünde; 15 Derslik, 1 Öğretmenler Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Kütüphane, 1 Hizmetli Odası ve 1 Depo bulunmaktadır ![]() MİSYONUMUZ-VİZYONUMUZ Okulumuz Misyon-Vizyon Kadromuz Başarılarımız Okul Öncesi Okul Aile Birliği MİSYONUMUZ * Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini; * Bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, * Çevresiyle ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, * Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, * Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, * Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, * Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktadır ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ * Bilim ve teknolojinin farkında olan, * Yeniliklere açık, * Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, * Değerlerini yaşayan ve yaşatan, * Hoşgörü sahibi, * Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, * Dinamik,özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, * Sosyal ve Kültürel faaliyetlere katılımcı bireyler yetiştirmektir ![]() Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu Amasya Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / SULUOVA Adı: MEHMET BİLGİLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeni Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3584171567 Faks Numarası: 3584178567 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|