![]() |
Karaşar İlköğretim Okulu Göynücek Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaşar İlköğretim Okulu Göynücek AmasyaAmasya daki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Karaşar İlköğretim Okulu Hakkında - Karaşar İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Göynücek İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Karaşar İlköğretim Okulu Bilgileri ![]() KARAŞAR İLKÖĞRETİM OKULU’NUN TARİHÇESİ Okulumuz Amasya İli Göynücek İlçesinin Karaşar Köyü’nde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun bulunduğu Karaşar Köyü Göynücek İlçe merkezine uzaklığı 15 km, Amasya İline olan uzaklığı ise 60 km’dir ![]() ![]() ![]() ![]() 2007-2008 Eğitim öğretim yılında açılan okulumuzun o yıl 81 kız, 89 erkek olmak üzere toplam 170 öğrencisi bulunmakta iken 2010-2011 Eğitim öğretim yılında 86 kız 110 erkek öğrenci ile toplam 196 öğrencisi vardır ![]() ![]() Okulumuzun 11 dersliği,1 fen bilimleri laboratuarı, 1 kütüphanesi, 1 hizmetli odası, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 mutfak, 1 arşiv, 1 toplantı salonu, 1 kalorifer dairesi olmak üzere toplam 21 adet kullanılır oda bulunmaktadır ![]() ![]() Karaşar İlköğretim Okulu Amasya Göynücek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / GÖYNÜCEK Adı: KARAŞAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karaşar Köyü Göynücek - Amasya Telefon Numarası: 3586467557 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:www ![]() ![]() ![]() ![]() Web Adresi : Karaşar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|