|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gümüşlü, hüseyin, ilköğretim, manisa, okulu, sarıgöl, tırazlar |
![]() |
Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl ManisaTırazlar Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Okulu Hakkında - Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Okulu Tanıtım - Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Okulu Resimleri - Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1944 yılında Tırazlar Köyü İlkokulu adı ile köy halkından bir kişiye ait binada eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() 1945-1946 öğretim yılında, köy halkının katkılarıyla bugünkü Cumhuriyet Meydanında yapılan 2 derslik ve öğretmen evinden (lojman) oluşan binaya taşınarak eğitim-öğretime devam etmiştir ![]() Daha sonraki yıllarda ek binalarla derslik sayısı 4’e çıkarılmıştır ![]() ![]() Devlet tarafından bugünkü olduğu yerde yaptırılan 5 derslikli binada 1970-1971 eğitim-öğretim yılında hizmete devam edilmiştir ![]() Yeni binaya ek olarak odun-kömür depoları, tuvaletler yaptırılmış, ayrıca zeytinlik oluşturulmuştur ![]() 1994 yılında köy muhtarlığının katkılarıyla okul bünyesi içerisinde ana sınıfı ve okul öğretmen lojmanı yapılmıştır ![]() Okulumuz 1997-1998 eğitim öğretim yılında kesintisiz 8 yıl eğitim nedeniyle ilköğretime dönüştürülmüş, adı Tırazlar İlköğretim Okulu olmuştur ![]() ![]() 1999 yılının Ağustos ayında köyümüz halkından hayırsever Hüseyin GÜMÜŞLÜ ‘nün katkılarıyla yapımına başlanan 8 derslikli ve kaloriferli bina 2001-2002 eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() Okulumuz son olarak yine hayırseverimiz Hüseyin GÜMÜŞLÜ tarafından 2007 yılında, dış cephesi mozaikle kaplanmış ve 2008 yılında da okul bahçesine oyun parkı yaptırılmıştır ![]() Okulumuzdan bugüne kadar 1474 öğrenci diploma alarak mezun olmuştur ![]() 2011-2012 ÖĞRTİMYILINDA OKULUMUZDAKİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN DURUMU Okulumuzda 144 erkek, 135 kız olmak üzere toplam 279 öğrenci öğrenim görmektedir ![]() Okulumuz taşımalı eğitim yapan bir okuldur ![]() ![]() Okulumuzun Müdür, Müdür Yardımcısı, 5 Sınıf Öğretmeni, 9 Branş Öğretmeni 1 Anasınıfı öğretmeni olmak üzere toplam 18 kadrolu öğretmeni vardır ![]() Taşımalı merkezi okulumuzda 279 öğrenci eğitim –öğretim görmektedir ![]() Okulumuza Yeniköy, Kahramanlar, Çimentepe, Yeşiltepe, Doğuşlar, Yukarıkoçaklar ve Sığırtmaçlı köylerinden öğrenci taşınmaktadır ![]() Sınıflara Göre Öğrenci Sayılarımız: Anasınıfı- 15 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() Okulumuzda 1-5 ![]() ![]() Ayrıca Spor alanı olarak Basketbol sahası, Voleybol sahası, Hentbol sahası,Futbol sahası ve masa tenisi oyun alanları bulunmaktadır ![]() Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl Okulun Telefonu: 236 867 23 54 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://huseyingumusluio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 396316@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|