|
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, denizli, ilköğretim, nikfer, okulu, tavas |
Nikfer Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nikfer Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas DenizliNikfer Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Nikfer Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Nikfer Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Nikfer Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Nikfer Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Ailesine, okuluna, ülkesine ve içinde yaşadığı dünyaya karşı duyarlı ve sorumluluk sahibi olan öğrenciler yetiştirmek VİZYONUMUZ Nikfer Atatürk İlköğretim Okulu çalışanları ile birlikte;Eğitimde, Atatürk ilke ve inkılapları ile Türk Milli Eğitimi’nin temel esaslarını yol haritası olarak benimsemiş; yönetimde, Toplam Kalite Yönetimi bir yönetim modeli oluşturmuş örnek ve önder bir eğitim kurumu olmak Nikfer Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas Okulun Telefonu: 258 6225006 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Nikfer Kasabası Okulun Web Adresi: http://nikferataturkmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 387833@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Nikfer Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|