|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, karatay, konya, okulu, sadık, şehit |
![]() |
Şehit Sadık İlköğretim Okulu Karatay Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Sadık İlköğretim Okulu Karatay KonyaŞehit Sadık İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Sadık İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Sadık İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Sadık İlköğretim Okulu İletişim Şehit Sadık İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Şehit Sadık İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1877 yılında 3 yıllık okul ve "HARBİYE" adı ile eğitim ve öğretime açılmış, şimdiki kullandığı ana binanın yapımına 1955 yılında başlanmış, 1957 yılında eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() Şehit Sadık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: ŞEHİT SADIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ORTASİNAN M ![]() ![]() Telefon Numarası: 3322335943 Faks Numarası: 33223359433 E-mail Adresi: sehitsadikioo@hotmail ![]() Web Adresi: - http://sehitsadikilkogretimokulu ![]() ![]() ![]() Şehit Sadık İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|