|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, denizli, ilköğretim, okulu, pınarlar, tavas |
![]() |
Pınarlar İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pınarlar İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas DenizliPınarlar İlköğretim Okulu Hakkında - Pınarlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Pınarlar İlköğretim Okulu Resimleri - Pınarlar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Pınarlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1929 yılında kasaba meydanında bulunan eski binasında 3 dersli olarak eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 2005 yılanda Tavas Kaymakamlığının katkılarıyla teferruatlı bir bakımdan geçirilmiştir ![]() ![]() 2009 yılı Ağustos ayında da Özel İdare Müdürlüğü’nün katkılarıyla sınıfların ve odaların tüm zeminleri seramikle kaplanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2009-2010 Eğitim öğretim yılında; 79 kız öğrenci, 75 erkek öğrenci toplamda da 154 öğrenciye okulumuzda hizmet verilmektedir ![]() ![]() Pınarlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas Okulun Telefonu: (258) 621 40 06 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Pınarlar Kasabası Okulun Web Adresi: http://pinarlarioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 248598@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Pınarlar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|