Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alibeyli, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, saruhanlı

Alibeyli İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alibeyli İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa

Alibeyli İlköğretim Okulu Hakkında - Alibeyli İlköğretim Okulu Tanıtım - Alibeyli İlköğretim Okulu Resimleri - Alibeyli İlköğretim Okulu İletişim

Alibeyli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1928 Yılında Eğitim-Öğretime açılan okulumuzun ilk binası 1936 yılında vatandaşların kendi katkıları ile imece usulüyle 3 derslikli tek katlı olarak inşa edilen bina, ihtiyaca cevap vermediği için 1972 yılında devlet yapımı iki derslikli yeni bir bina yapılmıştır Okula ait sahada 1994 yılında 3 derslikli ve iki idare odası olarak ortaokul binası açılmıştır Ancak sekiz yıllık eğitime geçilmesi ile okulumuzun bugünkü ana binası konumunda olan sekiz derslik, bir öğretmenler odası ve bir idare odası olarak 1998 yılında hizmete girmiştir

OKUL BİRİMLERİNİN KULLANIM DURUMU:

Okulumuz üç ayrı Bloktan oluşmaktadır A-Bloğu 1998–1999 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete girmiştir 2 katlı, 8 derslikli ve kaloriferlidir Bu dersliklerden biri Anasınıfı, biri Laboratuar, biri ise hem kütüphane hem de bilişim teknolojileri sınıfı diğer derslikler ise sınıf olarak kullanılmaktadır B-Bloğu tek katlı, 3 derslikli ve kaloriferli hale getirilmiştir Bu blok II Kademedeki sınıflar için kullanılmaktadır

C Bloğu 2 derslikli + küçük bir oda ve sobalı olup dersliklerden biri taşımalı öğrencilerimiz için yemekhane, biri depo, küçük oda ise arşiv olarak kullanılmaktadır

Okulumuzun su, elektrik, kanalizasyon, telefon vb alt yapısı mevcut olup herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır

OKUL BAHÇESİNİN DURUMU

Okulumuzun yerleşim alanına üç binanın sığdırılmasına rağmen bahçesi oldukça geniş (tahminen 1184 metrekare) bir alana sahip olup çam ağaçlarıyla adeta donatılmış durumdadır Bahçemize belediyemizin desteği ile ihata duvarı çekilmiştir Okul alanı tapumuzda 1784 metrekare olarak görünmektedir

Alibeyli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı
Okulun Telefonu: 236-375-1012
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://alibeylimebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri: İLÇE MERKEZİNE: 17km - İL MERKEZİNE : 35 km
Beldemizden ilçe ve il merkezine karşılıklı minibüs seferleri vardır
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Alibeyli İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com