|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alibeyli, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, saruhanlı |
![]() |
Alibeyli İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alibeyli İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı ManisaAlibeyli İlköğretim Okulu Hakkında - Alibeyli İlköğretim Okulu Tanıtım - Alibeyli İlköğretim Okulu Resimleri - Alibeyli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Alibeyli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1928 Yılında Eğitim-Öğretime açılan okulumuzun ilk binası 1936 yılında vatandaşların kendi katkıları ile imece usulüyle 3 derslikli tek katlı olarak inşa edilen bina, ihtiyaca cevap vermediği için 1972 yılında devlet yapımı iki derslikli yeni bir bina yapılmıştır ![]() ![]() ![]() OKUL BİRİMLERİNİN KULLANIM DURUMU: Okulumuz üç ayrı Bloktan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C Bloğu 2 derslikli + küçük bir oda ve sobalı olup dersliklerden biri taşımalı öğrencilerimiz için yemekhane, biri depo, küçük oda ise arşiv olarak kullanılmaktadır ![]() Okulumuzun su, elektrik, kanalizasyon, telefon vb ![]() OKUL BAHÇESİNİN DURUMU Okulumuzun yerleşim alanına üç binanın sığdırılmasına rağmen bahçesi oldukça geniş (tahminen 1184 metrekare) bir alana sahip olup çam ağaçlarıyla adeta donatılmış durumdadır ![]() ![]() ![]() Alibeyli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı Okulun Telefonu: 236-375-1012 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://alibeyli ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: İLÇE MERKEZİNE: 17km - İL MERKEZİNE : 35 km Beldemizden ilçe ve il merkezine karşılıklı minibüs seferleri vardır ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Alibeyli İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|