|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cengizhan, gaziemir, ilköğretim, izmir, okulu |
![]() |
Cengizhan İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengizhan İlköğretim Okulu Gaziemir İzmirCengizhan İlköğretim Okulu Hakkında - Cengizhan İlköğretim Okulu Tanıtım - Cengizhan İlköğretim Okulu Resimleri - Cengizhan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cengizhan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu’ndan sonra Gaziemir’de kurulan ikinci okuldur ![]() ![]() 1997-1998 Eğitim-Öğretim yılında 8 yıllık eğitime geçmiştir ![]() 1998-1999 Eğitim-Öğretim yılının ikinci yarısında ek binamız hizmete girmiştir ![]() Cengizhan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Gaziemir Okulun Telefonu: 2322510101 Okulun Faksı: 2322524251 Okulun Adresi: YEŞİL MAHALLE 43 SOKAK NO:7 Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 635379@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: HİKMET YILMAZ Okulun Ulaşım Bilgileri: Gaziemir Abdullah Arda meydanından Cengiz Han Cd ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cengizhan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|