|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bandırma, bilgileri, ilköğretim, okulu |
![]() |
Bandırma İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bandırma İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bandırma İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bandırma İlköğretim Okulu Resimleri - Bandırma İlköğretim Okulu Hakkında Vizyonumuz Saygınlığımızı, başarılarımızı ve kalitemizi koruyarak Türkiye'yi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak evrensel ahlak ilkelerine bağlı, eğitim ve kültür etkinliklerinin bir arada yürütüldüğü her zaman tercih edilen bir okul olmaktır ![]() Değerlerimiz Atatürk İlke ve İnkilâplarını hedef alırız ![]() Her öğrencinin ayrı bir değer olduğu noktasından hareket ederiz ![]() Demokratik düşüncenin kurumda başladığına inanırız ![]() Bilgiye ulaşmayı ve bilgiyi paylaşmayı hedef alırız ![]() Öğrenci, veli ve toplum beklentilerine odaklı hareket ederiz, çalışırız ![]() Başrının takım çalışması ile olcağına inanırız ![]() Eğitimde kaliteye önem veririz ![]() Sürekli değişim ve gelişimin önemine inanırız ![]() Çalışanları tanır, yeteneklerini geliştirir, fikirlerine değer veririz ![]() Sağlıklı bir çalışma ortamına inanırız ![]() İnsanları suçlamaz, süreçleri sorgularız ![]() ![]() İnsana yapılan yatırımın geleceğe yapılan en önemli olduğunu biliriz ![]() Misyonumuz Geçmişi başarılarla dolu okulumuzun, toplumsal değişim ve ilerlemenin öncüsü olduğu düşüncesinden yola çıkarak, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, bilimi ve bilgiyi çağdaş uyguarlık yolunda en büyük yol gösterici olarak benimseyen, bireysel farklılıklara saygılı kendine güvenen ve yüksek karakter sahibi bireyler yetiştirmektir ![]() Değerlerimiz Her insan bizim için ayrı bir değerdir ![]() ![]() Hayatta en hakiki yol göstericimiz bilim ve akıldır ![]() Ayrı düşünür, birlikte karar veririz ![]() Her alanda birbirimize destek veririz ![]() Eğitim ve öğretimde çağdaş metodlar kullanırız ![]() Çevre bizim için önemlidir ![]() ![]() "Her öğrenci öğrenebilir" ilkesi temel prensibimizdir ![]() Sorumlulukları paylaşırız ve işlerimizi zamanında yaparız ![]() Mükemmelin sınırı olmadığını biliriz ![]() Bandırma İlköğretim Okulu Balıkesir Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BANDIRMA Adı: BANDIRMA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BANDIRMA İLKOĞRETİM OKULU HACIYUSUF MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2667153435 Faks Numarası: 2667141151 E-mail Adresi: Web Adresi:BALIKESİR - BANDIRMA - Bandırma İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|