Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bandırma, bilgileri, ilköğretim, okulu

Bandırma İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bandırma İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bandırma İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bandırma İlköğretim Okulu Resimleri - Bandırma İlköğretim Okulu Hakkında

Vizyonumuz
Saygınlığımızı, başarılarımızı ve kalitemizi koruyarak Türkiye'yi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak evrensel ahlak ilkelerine bağlı, eğitim ve kültür etkinliklerinin bir arada yürütüldüğü her zaman tercih edilen bir okul olmaktır

Değerlerimiz
Atatürk İlke ve İnkilâplarını hedef alırız
Her öğrencinin ayrı bir değer olduğu noktasından hareket ederiz
Demokratik düşüncenin kurumda başladığına inanırız
Bilgiye ulaşmayı ve bilgiyi paylaşmayı hedef alırız
Öğrenci, veli ve toplum beklentilerine odaklı hareket ederiz, çalışırız
Başrının takım çalışması ile olcağına inanırız
Eğitimde kaliteye önem veririz
Sürekli değişim ve gelişimin önemine inanırız
Çalışanları tanır, yeteneklerini geliştirir, fikirlerine değer veririz
Sağlıklı bir çalışma ortamına inanırız
İnsanları suçlamaz, süreçleri sorgularız İşimizi severek yaparız
İnsana yapılan yatırımın geleceğe yapılan en önemli olduğunu biliriz

Misyonumuz
Geçmişi başarılarla dolu okulumuzun, toplumsal değişim ve ilerlemenin öncüsü olduğu düşüncesinden yola çıkarak, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, bilimi ve bilgiyi çağdaş uyguarlık yolunda en büyük yol gösterici olarak benimseyen, bireysel farklılıklara saygılı kendine güvenen ve yüksek karakter sahibi bireyler yetiştirmektir

Değerlerimiz
Her insan bizim için ayrı bir değerdir Onları kzanmak, kendisi ve içinde yaşadığı topluma, insanlığa yararlı bireyler haline getirmek temel prensibimizdir
Hayatta en hakiki yol göstericimiz bilim ve akıldır
Ayrı düşünür, birlikte karar veririz
Her alanda birbirimize destek veririz
Eğitim ve öğretimde çağdaş metodlar kullanırız
Çevre bizim için önemlidir Yaşanabilir bir çevre bizim gelecek kuşaklara bırakacağımız en önemli mirastır
"Her öğrenci öğrenebilir" ilkesi temel prensibimizdir
Sorumlulukları paylaşırız ve işlerimizi zamanında yaparız
Mükemmelin sınırı olmadığını biliriz
Bandırma İlköğretim Okulu Balıkesir Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bandırma İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bandırma İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bandırma İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bandırma İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: BANDIRMA İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: BANDIRMA İLKOĞRETİM OKULU HACIYUSUF MAHORTAOKUL CADNO:3

Telefon Numarası: 2667153435

Faks Numarası: 2667141151

E-mail Adresi:

Web Adresi:BALIKESİR - BANDIRMA - Bandırma İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com