|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, keçiören, kocatepe, okulu |
![]() |
Kocatepe İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kocatepe İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kocatepe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kocatepe İlköğretim Okulu Resimleri - Kocatepe İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz 1963 yılında inşa edilmiş olup, 1963-1964 öğretim yılından bu yana aralıksız Türk Milli Eğitimine hizmet vermeye devam etmektedir ![]() ![]() ![]() İlk olarak 1962 Eylül ayında Merkez bankası evlerinde ikisi kiralanarak, 6 derslik, 150 öğrenci, 1 Müdür ve 5 öğretmenle geçi olarak eğitim öğretim çalışmalarımız başlatılmış olup, 1963 yılı Mart ayında MEB ve Merkez Bankası işbirliği ile temeli atılıp inşaatı başlatılan bugünkü hizmet binamız 12 planlı derslik, alt katta 2 ana sınıfı dersliği, 7 hizmet birimi odası ile 1963-1964 öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() 1965-1966 öğretim yılında öğrenci yoğunluğu nedeniyle ikili öğretim, 25 Ekim 1974-1979 tarihleri arasında da üçlü öğretim yapılan okulumuzda, bugün Müfredat Laboratuar Okulu olarak ikili öğretime devam edilmektedir ![]() 1986 yılında okulumuzun alt katına ana sınıfı birimi açılmış olup, 4 şube olarak hizmete devam edilmektedir ![]() Türk Milli Eğitimine; Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda hizmet veren okulumuz, hizmette kaldığı müddetçe aynı doğrultuda çevresine örnek ve önder olarak hizmetine devam ettirecektir ![]() ![]() ![]() Kocatepe İlköğretim Okulu Ankara Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİÖREN Adı: KOCATEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karargahtepe Mh ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123141019 Faks Numarası: 3123599636 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - Kocatepe İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|