|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gaziemir, ilköğretim, izmir, odası, okulu, ticaret |
![]() |
İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Gaziemir İzmirİzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Hakkında - İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Tanıtım - İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Resimleri - İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu İletişim ![]() İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz İl Özel İdaresinin verdiği arsa üzerine eğitime % 100 destek kapsamında İzmir Ticaret Odası tarafından yaptırılmıştır ![]() Okulumuzun temeli 2003 yılı Kasım ayında Başbakan Yardımcısı Sayın Abdullah GÜL tarafından atılmış ve okulun inşaatı 8267 metre karelik bir alanda başlatılmıştır ![]() Okulumuzun kapalı alanı toplam 3694 metre kare, bahçemiz 4578 metre karedir ![]() ![]() resmi törenle, dönemin Başbakan Yardımcısı Sayın Abdullah GÜL tarafından açılmıştır ![]() İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Gaziemir Okulun Telefonu: 232 284 06 84 Okulun Faksı: 232 284 08 57 Okulun Adresi: Zafer Mahallesi 800 Sokak No:14 Evka 7 Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: info@gaziemirito ![]() ![]() Okulun Müdürü: M ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz Gaziemir Ege Serbest Bölgesinin arkasındadır ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|