|
|
Konu Araçları |
bilgileri, çerkezköy, ilköğretim, kızılpınar, okulu, tekirdağ |
Kızılpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy Tekirdağ |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızılpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy TekirdağKızılpınar İlköğretim Okulu Hakkında - Kızılpınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kızılpınar İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri Kızılpınar İlköğretim Okulu Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kızılpınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kızılpınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kızılpınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kızılpınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY Adı: KIZILPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kızılpınar ilköğretim Okulu Çerkezköy/Tekirdağ Telefon Numarası: 2827273002 Faks Numarası: 2827273002 Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberibiz |
|