![]() |
Esnaf Sanatkar Kredi Kefaret Koop. İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esnaf Sanatkar Kredi Kefaret Koop. İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Esnaf Sanatkar Kredi Kefaret Koop ![]() ![]() ![]() Tarihçemiz OKULUN İSMİ Okulumuz binasının yapımının Sponsorluğunu Esnaf Sanatkârları Kredi Kefalet Kooperatifi yaptırdığından, Esnaf Sanatkârları Kredi Kooperatifi İlköğretim adını almıştır ![]() Mahalle sakinleri; Hüseyin ÇAKIR, Ali ÇAĞLAR, İsmail SEÇKİN, Hüseyin TEKİN, İsmail MEŞE, Ali Rıza SAN, Hasan ER, Mehmet GÜZELAYDIN, Nuri Ahmet ÇİÇEK ve Nejat SOLAK bir araya gelerek; 1995 yılında mahalle çocukları için ‘’Zübeyde Hanım İlkokulu Yaptırma Yaşatma ve Öğrencilerini Koruma Derneğini’’kurarlar ![]() Dernek üyeleri, zamanın İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet DEĞİRMENCİ’ nin de katkısıyla okulun şimdiki yerinin tapusunu alıp plan ve projesini çizdirerek 17 ![]() ![]() ![]() İlkokulların İlköğretime dönüşmesinden dolayı, İlçemiz Bandırma’da 2 tane Cumhuriyet İlköğretim Okulu oluşmuştur ![]() ![]() Bu esnada inşaatı yeni bitmiş olan okulumuz ise İlçemiz Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi sponsorluğu protokolle imza altına alınarak, Okulumuza; ‘’Bandırma Esnaf Sanatkarları Kredi Kefalet İlköğretim Okulu’’ ismi verilerek tapuya şerh edilmiştir ![]() Dönemin Balıkesir Valisi Alaaddin YÜKSEL, İlçe Kaymakamı Mehmet ÇAPRAZ, İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan PEKER, İlçe Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Aydın VARNALI ile protokol imzalamışlardır ![]() 64 Pafta, 284 ada, 71 parselde kayıtlı 3162 m lik arsa üzerinde 18 derslikli okulumuz 1999 yılında eğitim - öğretime başlamıştır ![]() Kurucu müdür olarak atanan İsmail ÖZKAN; iki tane 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün itibarıyla okulun bölümleri ise 18 derslik, 1 kütüphane, 1 laboratuar, 1 teknoloji tasarım atölyesi, 1 çok amaçlı salon ve kantinden oluşmaktadır ![]() Okulumuz hedef olarak: Öğrencilerine çağın gereklerine en uygun ortamı sağlayarak, onları Fen Lisesi ve Anadolu Liselerine göndermeyi seçmiştir ![]() OKULUMUZUN BİNA DURUMU BİNANIN ÖZELLİKLERİ Okulumuz eğitim ve öğretime 18 derslikli tek binada devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun tüm arsa alanı 3162 m ² ![]() ![]() EĞİTİM VE ÖĞRETİM BİNAMIZDA BAHÇE: Okulumuzun ön bahçesinde 16+30 = 480 m² zeminli Basketbol Voleybol oyun alanı bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misyonumuz-Vizyonumuz Vizyonumuz , Misyonumuz ve Hedeflerimiz Vizyonumuz; Aklın ve bilimin ışığında,Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş,toplumsal kurallara bağlı ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir ![]() Misyonumuz; Yaşama sevinci taşıyan,çevresiyle uyumlu,çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojik birikime sahip,farklı düşünce ve kültürlere saygılı,Türkiye Cumhuriyetini çağdaş ülkeler seviyesine çıkaracak,başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmek istiyoruz ![]() Hedeflerimiz; · Öğrenci merkezli bir eğitim uygulamak ![]() · Az mevcutlu sınıflar oluşturmak ![]() · Sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık vermek ![]() · Eğitim öğretimde teknolojik imkanları kullanmak ![]() · Öğrencilerimizi öğrenmeyi öğrenen bireyler olarak yetiştirmek · Öğrencilerimizi gerekli bilgi ve becerilerle donanmış olarak, ilgi ve yeteneklerine uygun okullara yöneltmek · Eğitim öğretim kalitemizi arttırarak, Balıkesir ve Bandırma'da öncü bir kurum olmak ![]() Esnaf Sanatkar Kredi Kefaret Koop ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BANDIRMA Adı: ESNAF SANATKAR KREDİ KEFARET KOOP ![]() Adresi: Esnaf Kefalet ilköğretim Okulu Bandırma Balıkesir Telefon Numarası: 2667155512 Faks Numarası: 2667155512 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - BANDIRMA - Esnaf Sanatkar Kredi Kefaret Koop ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|