|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, keçiören, mustafa, necati, okulu |
![]() |
Mustafa Necati İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Necati İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mustafa Necati İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mustafa Necati İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Necati İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulun Tarihçesi: Okulumuz 15/09/2000 tarihinde dönemin Milli Eğitim Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu'nun katıldığı bir törenle Eğitim-Öğretime açılmıştır ![]() Açıldığı tarihten itibaren sürekli gelişme göstererek, başta çevre okullar olmak üzere, Keçiören İlçesi’nde önemli bir yere gelmiştir ![]() ![]() Açıldığı tarihte Kurucu Müdürlüğünü ve 2003 yılına kadar Okul Müdürlüğünü Baki DOĞAN’ın yaptığı okulumuzda sırasıyla, Ekim 2003’ten 2010 yılı başına kadar Adem BOZKURT Okul Müdürü olarak görev yapmıştır ![]() ![]() Fiziksel Özellikler Okulumuz bodrum katı, Zemin kat, 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun faaliyet alanı yaklaşık 5975 metre karedir ![]() ![]() Bodrum katı Soğuk havalarda Beden eğitimi derslerinin işlenmesi ve sosyal aktivite çalışmaları, folklor, görsel sanatlar, teknoloji tasarım çalışmalarının vs ![]() ![]() Zemin Katta: Müdür Yardımcısı odası, 8 derslik, 1 Anasınıfı, kantin ve öğrenci WC'lerinden oluşmaktadır ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Mustafa Necati Kimdir? 1894 yılında İzmir'de doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Necati, 1928'da eğitimimizi daha üstün bir duruma getirmek için acele alınması gereken tedbirleri düşünmüş ve kanun haline getirmişti ![]() ![]() ![]() ![]() Sürgünden döndükten sonra öğrenimini tamamladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MUSTAFA NECATİ İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Özgüvene sahip, kendini sürekli geliştiren ve topluma katkı sağlayan bireyler yetiştirmektir ![]() İMUSTAFA NECATİ İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Kaliteyi sürekli hale getirerek her gün daha iyiye ulaşmak Öğrencilerimizin geleceğinin bizim geleceğimiz olduğuna inanırız ![]() Öğrencilerimizin bireysel gelişimleri için ortamlar hazırlarız ![]() Başarının ekip çalışmasıyla yakalanacağına inanır, ortak aklı kullanarak kararlar alırız ![]() Değişimin ve sürekli gelişmenin önemine inanırız ![]() Toplumun beklentilerini dikkate alarak çalışırız ![]() Eğitimde kaliteyi ön planda tutarız ![]() Mustafa Necati İlköğretim Okulu Ankara Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİÖREN Adı: MUSTAFA NECATİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ESERTEPE MAHALLESİ 42 ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123786467 Faks Numarası: 3123786467 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - Mustafa Necati İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|