|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akpınar, balıkesir, bilgileri, edremit, ilköğretim, okulu, yılmaz |
![]() |
Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Edremit Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Edremit BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Edremit'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Hakkında Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Hekimzade Mahallesinde, Edremit'e hakim bir tepe üzerinde bulunmaktadır ![]() ![]() Okulumuzda ilçemiz Hekimzade Mahallesi, Darsofa Mahallesi ve İbrahimce Mahallesi eğitim bölgesinden 218 kız ve 193 erkek olmak üzere 411 öğrenci ikili eğitim görmektedir ![]() 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 Rehberlik Servisi, 1 BT Formatörü, 1 Ana Sınıfı, 1 Destek Odası, 11 Sınıf Öğretmeni, 14 Branş Öğretmeni ve 2 Hizmetli olmak üzere 33 personelimiz bulunmaktadır ![]() Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Balıkesir Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / EDREMİT Adı: YILMAZ AKPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DARSOFA MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2663732741 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - EDREMİT - Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|