Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldemir, balıkesir, bilgileri, güvenç, gömeç, ilköğretim, mustafa, okulu, şehit

Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Okulu Bilgileri Gömeç Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Okulu Bilgileri Gömeç Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Gömeç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZ TARİHÇESİ : Gömeç İlköğretim Okulu 1911 yılında ilk olarak 3 derslik, daha sonra 5 derslikli olarak eğitim-öğretimin devam edildiği Merkez İlkokulu ile vatandaşlarımızın katkısı ile yapılan ve sonradan sırasıyla Hükümet Konağı,6 Eylül Lisesi ve İlkkurşun İlköğretim Okulu olarak hizmet veren Gömeç Ortaokulu'nun birleşmesiyle kurulmuştur 1982-1983 öğretim yılında yeni adıyla Gömeç İlköğretim Okulu faaliyetine 1990-1991 öğretim yılında başlamış, 1991-1992 öğretim yılında yeni binasına taşınmış, 1993-1994 öğretim yılına kadar bünyesinde 6 Eylül Lisesi ile eğitim öğretime devam etmiştir 1994-1995 öğretim yılından itibaren 6 Eylül Lisesi'nin bir başka binaya taşınması ile müstakil olarak eğitim ve öğretim faaliyetini sürdürmektedir Okulumuz 21061993 tarih ve 020/7673 sayılı Bakanlık onayı ile Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Okulu adını almıştır

İSİM DEĞİŞİKLİĞİ : Yöremiz insanı okulumuz mezunu Astsubay Mustafa Güvenç Aldemir 2 Temmuz 1992 tarihinde PKK tarafından şehit edilmiş ve Bakanlığın 21061993 tarih ve 020/7673 sayılı onayları ile bu tarihten itibaren okulumuzun ismi Gömeç Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir

ANA BİNA : 1991 Yılında yapımı tamamlanan okul binamız, 1991 - 1992 öğretim yılında hizmete girmiş olup 600 metre kare üzerine 3 katlı olarak inşa edilmiştir Katlarda 18 derslik ve idari odalar, öğretmenler odası, memur odası ve bilgisayar laboratuvarı bulunmaktadır

EK BİNA : Öğrenci sayımızın artmasıyla birlikte binamız ihtiyaca cevap verememiş, 2004 yılında devlet tarafından 460 metre kare üzerine inşa edilen 2 kat üzeri toplantı salonu olmak üzere 5 derslik, laboratuvar, yemekhane, kütüphane, spor odaları, rehberlik servisi ve idari odalardan oluşan ek binamız 28 Nisan 2004 tarihinde açılmış ve 2004 - 2005 öğretim yılından itibaren hizmet vermeye başlamıştır

BAHÇE : Okul bahçemizin 5340 metre kare alanı bulunup, bu alanda ağaçlandırılmış oturma alanı, oyun alanı, spor alanı , çocuk oyun parkı bulunmaktadır
Okulumuz taşıma merkezi olup, Dursunlu, Keremköy ve Hacıoğlu köylerinden gelen toplam 63 öğrenci taşımalı eğitim kapsamında eğitim görmektedir

SINIFLARIMIZ
Okulumuz Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlk Öğretim Okulu 2011-2012 Eğitim öğretim yılında 1-5 sınıflarda 10 şube, 6-8 sınıflarda 9 şubede toplam 19 şube ile eğitime devam etmektedir Sınıfları görmek için aşağıdaki linklere tıklayınız1 Kademe Sınıflarımız2 Kademe Sınıflarımız

ŞUBELER - ÖĞRETMEN - ÖĞRENCİ SAYILARI : Okulumuzda 19 şubede toplam 550 öğrenci eğitim görmektedir Müdür, müdür yardımcısı ile birlikte 11 sınıf, 14 branş öğretmeni, 1 memur, 2 hizmetli, 1 TYÇP kapsamında görevli görev yapmaktadır
MİSYONUMUZ

Bütün öğrencilerin en üst düzeyde öğrenmelerini sağlamak, bilgi ve becerilerini artırmak, onlara üst öğrenim ve toplum hayatı için gerekli bilgi akışını sağlamak ve bilgi kazanım metodlarını öğretmek, toplum değerlerini benimsemiş, etik değerleri olan, duyarlı, kişilik sahibi, bulunduğu ortamda fark yaratan ve çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilerle donanmış bir şekilde hayata hazırlamak bizim misyonumuzdur

VİZYONUMUZ

Gelecekte ülkesine ve tüm insanlığa faydalı olmayı amaçlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, çevre bilinci gelişmiş, doğru düşünen, sorgulayan, araştıran , değişime açık, bulundukları ortamda farklılık yaratan, sorumluluklarının bilincinde özgüvenli, sosyal ve çağdaş bireyler yetiştirmek

Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Ok Balıkesir Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Ok öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Ok resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Ok öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Ok öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ŞEHİT MUSTAFA GÜVENÇ ALDEMİR İLKÖĞRETİM OK

Adresi: ŞEHİT MUSTAFA GÜVENÇ ALDEMİR İLKOĞRETİM OKULU

Telefon Numarası: 2663571017

Faks Numarası: 2663571141

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BALIKESİR - GÖMEÇ - Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Ok

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com