|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aldemir, balıkesir, bilgileri, güvenç, gömeç, ilköğretim, mustafa, okulu, şehit |
![]() |
Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Okulu Bilgileri Gömeç Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Okulu Bilgileri Gömeç BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Gömeç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ TARİHÇESİ : Gömeç İlköğretim Okulu 1911 yılında ilk olarak 3 derslik, daha sonra 5 derslikli olarak eğitim-öğretimin devam edildiği Merkez İlkokulu ile vatandaşlarımızın katkısı ile yapılan ve sonradan sırasıyla Hükümet Konağı,6 Eylül Lisesi ve İlkkurşun İlköğretim Okulu olarak hizmet veren Gömeç Ortaokulu'nun birleşmesiyle kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İSİM DEĞİŞİKLİĞİ : Yöremiz insanı okulumuz mezunu Astsubay Mustafa Güvenç Aldemir 2 Temmuz 1992 tarihinde PKK tarafından şehit edilmiş ve Bakanlığın 21 ![]() ![]() ![]() ANA BİNA : 1991 Yılında yapımı tamamlanan okul binamız, 1991 - 1992 öğretim yılında hizmete girmiş olup 600 metre kare üzerine 3 katlı olarak inşa edilmiştir ![]() ![]() EK BİNA : Öğrenci sayımızın artmasıyla birlikte binamız ihtiyaca cevap verememiş, 2004 yılında devlet tarafından 460 metre kare üzerine inşa edilen 2 kat üzeri toplantı salonu olmak üzere 5 derslik, laboratuvar, yemekhane, kütüphane, spor odaları, rehberlik servisi ve idari odalardan oluşan ek binamız 28 Nisan 2004 tarihinde açılmış ve 2004 - 2005 öğretim yılından itibaren hizmet vermeye başlamıştır ![]() BAHÇE : Okul bahçemizin 5340 metre kare alanı bulunup, bu alanda ağaçlandırılmış oturma alanı, oyun alanı, spor alanı , çocuk oyun parkı bulunmaktadır ![]() Okulumuz taşıma merkezi olup, Dursunlu, Keremköy ve Hacıoğlu köylerinden gelen toplam 63 öğrenci taşımalı eğitim kapsamında eğitim görmektedir ![]() SINIFLARIMIZ Okulumuz Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlk Öğretim Okulu 2011-2012 Eğitim öğretim yılında 1-5 sınıflarda 10 şube, 6-8 sınıflarda 9 şubede toplam 19 şube ile eğitime devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ŞUBELER - ÖĞRETMEN - ÖĞRENCİ SAYILARI : Okulumuzda 19 şubede toplam 550 öğrenci eğitim görmektedir ![]() ![]() MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerin en üst düzeyde öğrenmelerini sağlamak, bilgi ve becerilerini artırmak, onlara üst öğrenim ve toplum hayatı için gerekli bilgi akışını sağlamak ve bilgi kazanım metodlarını öğretmek, toplum değerlerini benimsemiş, etik değerleri olan, duyarlı, kişilik sahibi, bulunduğu ortamda fark yaratan ve çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilerle donanmış bir şekilde hayata hazırlamak bizim misyonumuzdur ![]() VİZYONUMUZ Gelecekte ülkesine ve tüm insanlığa faydalı olmayı amaçlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, çevre bilinci gelişmiş, doğru düşünen, sorgulayan, araştıran , değişime açık, bulundukları ortamda farklılık yaratan, sorumluluklarının bilincinde özgüvenli, sosyal ve çağdaş bireyler yetiştirmek ![]() Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Ok Balıkesir Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / GÖMEÇ Adı: ŞEHİT MUSTAFA GÜVENÇ ALDEMİR İLKÖĞRETİM OK Adresi: ŞEHİT MUSTAFA GÜVENÇ ALDEMİR İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 2663571017 Faks Numarası: 2663571141 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - GÖMEÇ - Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Ok Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|