![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Geçmişten alması gerekenleri almış geleceğe yönünü dönmüş bir kurum olarak tecrübe ve bilgi birikimimizi gelecek kuşaklara aktarmak MİSYONUMUZ Geleceğimizde daha mutlu ve huzurlu bir toplumun oluşmasına katkı sağlamak ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6141117 Okulun Faksı: 252 6124966 Okulun Adresi: Atatürk Caddesi Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: fethiyeataturk@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Serdal TOKATÇI Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 130 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 400-500 tl Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|