|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aygün, fethiye, gerişburnu, ilköğretim, muğla, okulu, ömer |
![]() |
Gerişburnu Ömer Aygün İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerişburnu Ömer Aygün İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaGerişburnu Ömer Aygün İlköğretim Okulu Hakkında - Gerişburnu Ömer Aygün İlköğretim Okulu Tanıtım - Gerişburnu Ömer Aygün İlköğretim Okulu Resimleri - Gerişburnu Ömer Aygün İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gerişburnu Ömer Aygün İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Geleceğimiz olan çocukların hayata hazırlanması ve iyi birer vatandaş olması hedefimizdir ![]() ![]() MİSYONUMUZ Okulumuz çalışanları, gerekenleri yaparken kendinden emin, yaptığı işin farkında, alacakları tepkilerden korkmayan, alınan tepkileri yine eğitim için dönüt kabul eden ve kullanan, öğrencilerine en iyiyi sunma çabası içinde, öğrenci ve veli ile iletişimi en üst seviyeye çıkarmış eğitimcilerdir ![]() ![]() ![]() Gerişburnu Ömer Aygün İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6563084 Okulun Faksı: 2526563084 Okulun Adresi: gerişburnu mah ![]() Okulun Web Adresi: geisburnuomeraygunio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 688805@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Boşol ÇELİK Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 155 - İlçe Merkezine Uzaklığı 27 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 200-300 Gerişburnu Ömer Aygün İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|