Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayrak, ilköğretim, izmir, menderes, okulu

Bayrak İlköğretim Okulu Menderes İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bayrak İlköğretim Okulu Menderes İzmir

Bayrak İlköğretim Okulu Hakkında - Bayrak İlköğretim Okulu Tanıtım - Bayrak İlköğretim Okulu Resimleri - Bayrak İlköğretim Okulu İletişim

Bayrak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

EĞİTİM FELSEFEMİZ;

Okulumuzun temel amacı; ülkesine yararlı birer birey, çağın gereksinimlerine cevap verecek Atatürk İlke ve İnkılapları

çizgisinden ayrılmayan öğrenciler yetiştirmektir

HEDEFLERİMİZ ;

Bayrak İlköğretim Okulu olarak;

Bilime dayalı, araştırmacı, gözlemleyen sonucu yorumlayan hipotez kuran öğrenciler yetiştirmek

Saplantılardan uzak gözlem ve sonuçlara dayalı bilimsel gelişmelerin; teknolojiye, topluma ve çevreye etkilerini sezen, bunları değerlendiren bireyler haline getirmek

Öğrencilerimiz çevreyi ve doğal kaynakları tanıma, sevme, kloruma bilincini kazandırmak

Yapacakları etkinliklerde bilgiye ulaşmaları, yaptıkları uygulamaları günlük yaşantılarına yansıtmaları için onlarla el ele çalışmak

Sağlam kişiliği olan, sevgiyle davranan, çevresine duyarlı, paylaşmayı bilen bireyler yetiştirmek

Atatürk ilkeleri ışığında yurdunu seven, milli değerleri savunan, Atatürkçü düşünce doğrultusunda gençler yetiştirmek

Yine buna bağlı olarak öğrencilerine gelişen dünyayı yakalama şansı vermek, çağdaş, özgüvenli ve yaratıcı bireyler yetiştirmek ve onlarla Ulu Önder Atatürk'ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyete ulaşmak temel vizyonumuz olmuştur

Bayrak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes
Okulun Telefonu: 232 7827010
Okulun Faksı: 232 7821188
Okulun Adresi: KEMALPAŞA MAH
Okulun Web Adresi: http://wwwmenderesbayrakmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 963724@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Bayrak İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com