|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
deniz, fethiye, göcek, ilköğretim, muğla, okulu, temiz |
![]() |
Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaGöcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Hakkında - Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Tanıtım - Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Resimleri - Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ İlçemizde yer alan eğitim öğretimle ilgili müdürlüğümüze bağlı tüm kurumlarımızda Aatürk ilkelerine bağlı, çağdaş,milli,ve manevi değerlerini benimsemiş bireyler yetiştirmek ![]() MİSYONUMUZ Misyonumuz herkese eşit ve adil bir şekilde davranmak Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 645 10 08 2526452529 Okulun Faksı: 252 6451008 Okulun Adresi: CUMHURİYET MAH ![]() Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: gocekdeniztemiz@hotmail ![]() Okulun Müdürü: HASAN HÜSEYİN DÜZENLİ Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 100 - İlçe Merkezine Uzaklığı 35 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 650 Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|