|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fethiye, gölbent, ilköğretim, muğla, okulu, patat, ramazan |
![]() |
Gölbent Ramazan Patat İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gölbent Ramazan Patat İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaGölbent Ramazan Patat İlköğretim Okulu Hakkında - Gölbent Ramazan Patat İlköğretim Okulu Tanıtım - Gölbent Ramazan Patat İlköğretim Okulu Resimleri - Gölbent Ramazan Patat İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gölbent Ramazan Patat İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKULUMUZUN VİZYONU Okul olarak istiyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN MİSYONU Okulumuz; - Kişilikli ve bilinçli, - Kendine güvenen yeterli, - Kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren, - Kendi kendisiyle ve başkalarıyla yarışabilen, - Kendi mutluluğunu sağlama yanında bunu başkalarının ve toplumun mutluluğu için de değerli ve anlamlı bulan, Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir ![]() ![]() ![]() Gölbent Ramazan Patat İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6392424 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Gölbent Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: golbentio@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Musa TALAY Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 190 km - İlçe Merkezine Uzaklığı 50 km Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 100-150 tl Gölbent Ramazan Patat İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|