|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dalan, ilköğretim, izmir, karşıyaka, okulu, özgiller |
![]() |
Özgiller Dalan İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgiller Dalan İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirÖzgiller Dalan İlköğretim Okulu Hakkında - Özgiller Dalan İlköğretim Okulu Tanıtım - Özgiller Dalan İlköğretim Okulu Resimleri - Özgiller Dalan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Özgiller Dalan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun ülke genelinde başlatılan devlet ve vatandaş işbirliği çerçevesinde iş adamı Eyüp Özgiller' in katkılarıyla yaptırılmış ve isim olarak Sayın Eyüp Özgiller'in ismi verilmiştir ![]() Okulumuzun açılışı 18 Eylül 1989 tarihinde dönemin İzmir Valisi Sayın Nevzat Ayaz tarafından yapılmıştır ![]() Askeriyenin hediyesi olan Atatürk Büstü öğretmenlerin emeği ile tamamlanmıştır ![]() ![]() Okul içi ve bahçe düzenlemesinde öğretmen- öğrenci birlikte çalışmışlar, okulu kısa sürede eğitim ve öğretime hazır duruma getirmişlerdir ![]() ![]() İlk kurulan hentbol ve masa tenisi takımları yaptıkları karşılaşmalarda başarılı olmuşlar, ilk üç derece içerisinde yer almışlardır ![]() Yunus Emre Sevgi Yılı nedeniyle düzenlenen “Yunus Emre'yi Anma ve Tanıma” gecesi Karşıyaka Açık Hava Tiyatrosunda tüm halka açık olarak sunulmuş ve hedeflenen başarıyla ulaşılmıştır ![]() 1976 yılında açılan Hamdi Dalan ilk okulunun müdürü Hüseyin Ergin'dir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 2006-2007 eğitim öğretim yılı itibariyle okul müdürü F ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özgiller Dalan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 232 362 23 91 Okulun Faksı: 232 336 47 30 Okulun Adresi: 6184 SK ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: odalan@karsiyaka-meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Özgiller Dalan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|