![]() |
Çileme İlköğretim Okulu Menderes İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çileme İlköğretim Okulu Menderes İzmirÇileme İlköğretim Okulu Hakkında - Çileme İlköğretim Okulu Tanıtım - Çileme İlköğretim Okulu Resimleri - Çileme İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çileme İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 2006-2007 Eğitim Öğretim Yılı I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca okulumuzda 3 ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 2006-2007 Eğitim Öğretim yılının 1 ![]() ![]() Kurumumuzda ana bina, ek bina, yemekhane binası, Bilgi Teknoloji sınıfının bulunduğu bina ve üç haneli lojman bulunmaktadır ![]() A Blok :Ana Bina(İkinci Kademe,Çok Amaçlı Salon ve Yönetim Binası) B Blok: Ek Bina(1 ![]() C Blok: Anasınıfı, BTS sınıfı ve 4/B sınıfının bulunduğu Bina D Blok: Kütüphane,Arşiv ve Spor Odası ve Yemekhanenin bulunduğu Bina Okulumuza Sancaklı Köyü Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulu ve Sancaklı Ahmetçik Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulu olmak üzere gelen 37 öğrenci Eğitim-Öğretim görmektedir ![]() C BLOK(Anasınıfı, 4/B sınıfı,BTS, Spor Odası ve 1 ![]() 13 Dershane, Bilgi Teknoloji Sınıfı varken boş durumda olan bir dershane Anasınıfı yapıldı, Çok Amaçlı Salon, Yemekhane düzenlenerek kullanılacak hale getirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 2006-2007 Eğitim Öğretim Yılında Derslik Sistemine geçilmiştir ![]() Çileme İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: 232 7918322 Okulun Faksı: 232 7918322 Okulun Adresi: Çileme Köyü Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: cilememem35@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çileme İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|