Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çileme, ilköğretim, izmir, menderes, okulu

Çileme İlköğretim Okulu Menderes İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çileme İlköğretim Okulu Menderes İzmir

Çileme İlköğretim Okulu Hakkında - Çileme İlköğretim Okulu Tanıtım - Çileme İlköğretim Okulu Resimleri - Çileme İlköğretim Okulu İletişim

Çileme İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

2006-2007 Eğitim Öğretim Yılı I döneminde ilköğretim de 159’ i kız; 135’ İ erkek olmak üzere toplam 294 öğrenci ile eğitim- öğretim faaliyetleri sürdürülmüştürÖğrencilerin 156’si 1 kademede, 138’si 2 kademede öğrenim görmektedir

Ayrıca okulumuzda 3ve 4sınıflar iki şube olmak üzere birinci kademede yedi şube, her sınıftan iki şube olmak üzere ikinci kademede altı şube bulunmaktadır

Okulumuzda 2006-2007 Eğitim Öğretim yılının 1Dönem ortasında 31 öğrenciyle Anasınıfı açılmıştır

Kurumumuzda ana bina, ek bina, yemekhane binası, Bilgi Teknoloji sınıfının bulunduğu bina ve üç haneli lojman bulunmaktadır

A Blok :Ana Bina(İkinci Kademe,Çok Amaçlı Salon ve Yönetim Binası)

B Blok: Ek Bina(1Kademe Dershaneleri)

C Blok: Anasınıfı, BTS sınıfı ve 4/B sınıfının bulunduğu Bina

D Blok: Kütüphane,Arşiv ve Spor Odası ve Yemekhanenin bulunduğu Bina

Okulumuza Sancaklı Köyü Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulu ve Sancaklı Ahmetçik Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulu olmak üzere gelen 37 öğrenci Eğitim-Öğretim görmektedir

C BLOK(Anasınıfı, 4/B sınıfı,BTS, Spor Odası ve 1 Öğretmen Odası)

13 Dershane, Bilgi Teknoloji Sınıfı varken boş durumda olan bir dershane Anasınıfı yapıldı, Çok Amaçlı Salon, Yemekhane düzenlenerek kullanılacak hale getirilmiştirKütüphanemiz yeniden düzenlenmektedir Düzenleme bitirince öğrencilerimizn hizmetine sunulacaktırAyrıca Spor odası,depo ve arşiv yeniden oluşturulacaktırOkul Bahçemizde Basketbol ve bir oyun parkı vardır

Okulumuz 2006-2007 Eğitim Öğretim Yılında Derslik Sistemine geçilmiştir

Çileme İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes
Okulun Telefonu: 232 7918322
Okulun Faksı: 232 7918322
Okulun Adresi: Çileme Köyü
Okulun Web Adresi: http://wwwcilemeilkogretimk12tr/main/
Okulun E-Posta Adresi: cilememem35@hotmailcom
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Çileme İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com