|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, merkez, milas, muğla, okulu |
![]() |
Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri Milas Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri Milas MuğlaMerkez İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez İlköğretim Okulu İletişim ![]() Merkez İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonu : Bilimsel ve teknolojik esaslara dayanan yeniliklere açık;çevre,ülke ihtiyaçlarına uygun metotlu çalışan,sürekli olarak gelişen ve yenileşen,bir üst öğrenim kurumuna hazırlanan,etkili ,nitelikli,çağdaş ,ATATÜRKÇÜ bireyler yetiştirmektir ![]() Misyonu : Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini ;bilgili,becerili, özgüvenli olmalarını ;çevresi ile olumlu iletişim kuracak davranış kazanmalarını;olaylara çok yönlü ve tarafsız bakmalarını;gelişen çağın ihtiyaçlarına cevap verecek beceriler kazanmalarını;liderlik özelliklerinin yanı sıra iş birliği ile ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır ![]() ![]() Okulumuz 8 sınıflı ilköğretim okulu olup1 Okul Müdürü, 2 Müdür Yardımcısı 18 branş,15 sınıf ,4 okul öncesi öğretmeni ve 2 hizmetli bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Milas Okulun Telefonu: 252 512 10 27 Okulun Faksı: 252 513 36 39 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: milasmerkezioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 730999@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: BÜLENT HEKİMOĞLU Okulun Ulaşım Bilgileri: Muğla-Milas Mesafeleri 65 km Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Merkez İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|