|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, milas, muğla, narhisar, okulu |
![]() |
Narhisar İlköğretim Okulu Bilgileri Milas Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Narhisar İlköğretim Okulu Bilgileri Milas MuğlaNarhisar İlköğretim Okulu Hakkında - Narhisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Narhisar İlköğretim Okulu Resimleri - Narhisar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Narhisar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonu : ATATÜRKÇÜ,ÇAĞDAŞ,YARATICI,ÇAĞI N GEREKLERİNE DONANIMLI ÜRETKEN BİREYLER YETİŞTİRMEK ![]() Misyonu : ÇAĞIN GEREKLERİNE DONANIMLI KENDİSİNİ VE ÇEVRESİNİ YENİLEYEN,DÜŞÜNEN,DÜŞÜNDÜKLERİ Nİ UYGULAYAN,SÜREKLİ BİLGİ ÜRETEN,ELEŞTİREN,SEVGİ SUNAN BİREY VE TOPLUM OLUŞTURMAK ![]() Narhisar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Milas Okulun Telefonu: 2525571116 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Narhisar Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: karakaya@ilsis ![]() ![]() ![]() Okulun Müdürü: ALİ KARAKAYA Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Narhisar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|