08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sakarya İlköğretim Okulu Bilgileri Milas Muğla
Sakarya İlköğretim Okulu Hakkında - Sakarya İlköğretim Okulu Tanıtım - Sakarya İlköğretim Okulu Resimleri - Sakarya İlköğretim Okulu İletişim

Sakarya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Vizyonu : 1 ” Eğitim sevgi ile başlar" parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile Türkiye'ye model oluşturmak,
2 Sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen birinci okul olmak,
3 Aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitim teknolojisinden en iyi şekilde faydalanan, doğa gezileri ile çevre bilinci veren, öğrencileri çeşitli projeler tasarlamaya ve bunları gerçekleştirmeye yönelten, sanat etkinliklerini ve kültürel etkinlikleri eğitim programları ile birleştiren bir okul ortamı oluşturmaktır
Misyonu : 1 Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâpları’na bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek,
2 Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgiyle kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek,
3 Öğrencilerimize akademik bilginin yanı sıra temel insani değerlerin eğitimini vererek onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak üst öğrenim kurumlarına hazırlamak,
4 Kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, sorgulayıcı, araştıran, bilimsel ve çağdaş düşünceyi birleştirebilen, üreten ve ürettiklerini paylaşan, takım ruhuna sahip, yeniliklere açık, hayata sevgiyle bakan, mutlu ve lider insanlar yetiştirmektir
Sakarya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Milas
Okulun Telefonu: 252 512 17 42
Okulun Faksı: 252 513 09 23
Okulun Adresi: Hacı İlyas mah Cumhuriyet cad No:1
Okulun Web Adresi: MUĞLA-MİLAS (Sakarya İlköğretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: sakaryailkogretimokulu48@hotma il com
Okulun Müdürü: Hüseyin Ümit KOZPINAR
Okulun Ulaşım Bilgileri: Muğla-Milas Mesafeleri 70 km
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok sobalı 300-350 tl kaloriferli 400-700 tl
Sakarya İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|
|
|