|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, buldan, cerit, cumhuriyet, denizli, güngör, ilköğretim, okulu |
![]() |
Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan DenizliGüngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1955-1956 Eğitim Öğretim yılında Cumhuriyet İlkokulu olarak açılmıştır ![]() 1992 yılında yapılan ek bina ile, okulun bina sayısı ikiye çıkmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda eğitim öğretim için gerekli tüm malzemeler ,bilgi teknoloji sınıfı dahil bütün araç-gereçler mevcuttur ![]() ![]() ![]() Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Buldan Okulun Telefonu: (258)4313193 Okulun Faksı: (258)4313193 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Osman KILIÇASLAN Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|