Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altanlar, ankara, bilgileri, ilköğretim, keçiören, mehmet, okulu, şehit

Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu Hakkında

1954-1955 yılında konut amacıyla yapılmış bir binanın özel idare tarafından satın alınarak MEB emrine verilmesi ile B blok eğitim-Öğretime başlamıştır A bloğun eğitim-öğretime başlaması ise 1964 yılıdır Bu yıldan itibaren 3 katında toplam 14 derslikle eğitim-öğretime hizmet vermektedir 1966-1967 öğretim yılında ilkokulun bünyesinde İncirli Orta Okulu açılmıştır Daha sonra 1970-1971 öğretim yılında Yunus Emre Caddesindeki esas binasına taşınmış olup eğitim ve öğretime ilkokul olarak devam etmiştir Daha sonra 1978 yılında Ankara Valiliğinin emri ile okulun bahçesinde bulunan Kazım Karabekir Paşa' ya ait olan arsa ve ev okulun arsasına ilave edilmiştir Okulumuz 1992-1993 öğretim yılında ilköğretime dönüştürülmüştür Ankara Valiliğinin 29121994 tarih ve 316/4746 sayılı oluru ile Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu adını almıştır

Binanın Özellikleri: Okulumuzun her iki binası kaloriferl, suyuşehir şebekesine bağlıdır Kanalizasyonu yoktur Okulumuz Ankara Keçiören 3 Bölge Etlik Mahallesinde 5005 ada, 14 parselde kayıtlı olup alanı 8089 metre karedir Ana bina alanı 620 metre kare, ek bina alanı 380 metre kare olup bahçe alanı ise 7089 metre karedir

Okulumuzda 17 derslik, 1 Fen Laboratuarı, 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı bulunmaktadır
Okulumuz ikili öğretim olup 45 Öğretmen, 1 müdür ve 2 müdür yardımcısı bulunmaktadir
Öğrenci mevcudu 832 dir

Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ŞEHİT MEHMET ALTANLAR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: BASIN CADYOLCU SOKNO:3 İNCİRLİ

Telefon Numarası: 3123210769

Faks Numarası: 3123214414

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com