|
|
Konu Araçları |
altunkan, bilgileri, ilköğretim, milas, muğla, okulu, semiha |
Semiha Altunkan İlköğretim Okulu Bilgileri Milas Muğla |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Semiha Altunkan İlköğretim Okulu Bilgileri Milas MuğlaSemiha Altunkan İlköğretim Okulu Hakkında - Semiha Altunkan İlköğretim Okulu Tanıtım - Semiha Altunkan İlköğretim Okulu Resimleri - Semiha Altunkan İlköğretim Okulu İletişim Semiha Altunkan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonu : Demokratik, çağdaş,sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel;Dürüst, iyi ahlaklı; Çevreye duyarlı; kendisiyle ve toplumla barışık; Üretken, Yaratıcı; bireyler yetiştirmek istiyoruz Misyonu : Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan,vatan, millet,bayrak,Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; gerçek gücün “ Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan amacının gereğini davranışıyla gösteren ; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek Semiha Altunkan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Milas Okulun Telefonu: (252) 513 45 99 Okulun Faksı: (252) 513 65 09 Okulun Adresi: Aydınlık Evler Mah Ak Kent Sit Okulun Web Adresi: wwwsemihaaltunkaniook12tr Okulun E-Posta Adresi: semiha_altunkan@hotmailcom Okulun Müdürü: Hüseyin SUDERELİ Okulun Ulaşım Bilgileri: Muğla-Milas Mesafeleri 65 km Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 250-350 tl Semiha Altunkan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|