|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, ilköğretim, kocademır, merkez, okulu |
![]() |
Kocademır İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kocademır İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Kocademır İlköğretim Okulu Hakkında - Kocademır İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kocademır İlköğretim Okulu Bilgileri Okulumuz 1970 yılında Hüseyin KOCADEMİR ‘in arsa bağışı ile başlayıp,3 derslik 2 idare odası olarak 1972 yılında eğitim öğretime başlamıştır ![]() Çevrenin hızlı bir şekilde yerleşime açılması nedeniyle okul ihtiyaca cevap veremez hale geldiğinden 1975 yılında velilerin ve okul müdürü Bekir CENGİZ’in gayretleri ile ikinci kat ilave edilmiş ve 5 derslik bir idare odası daha kazandırılmıştır ![]() Okul ismini arsa sahibi ve okulun yapımını üstlenen Hüseyin KOCADEMİR’den almıştır ![]() Okulumuz 2008 Yılında da çerçeveleri, yerleri ve tuvalet kısmı olmak üzere büyük bir onarımdan geçirilerek bugünkü haline kavuşmuştur ![]() Okulumuzun Vizyonu * Kocademir İlköğretim Okulu Olarak * Antalya İlimizde Fark Yaratmak, * Öğrencilerimizi Bilimin Işığında * Bir Üst Kuruma En İyi Şekilde Hazırlamak ve * Geleceğe Doğru Kaliteli İnsan Yetiştirmektir ![]() Okulumuzun Misyonu * Ulusunu ve Milletini Seven * Mutlu Kendisi ile Barışık * Çevresi İle Uyumlu * Yetenekleri Keşfedilmiş * Birikimli Bireyler Yetiştirmektir ![]() Kocademır İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: KOCADEMIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kocademir ilköğ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2423231328 Faks Numarası: 2423235002 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Kocademir İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|