|
|
Konu Araçları |
aydın, bozdoğan, ilköğretim, kılavuzlar, okulu |
Kılavuzlar İlköğretim Okulu Bozdoğan Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kılavuzlar İlköğretim Okulu Bozdoğan AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kılavuzlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Bozdoğan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kılavuzlar İlköğretim Okulu Resimleri Kılavuzlar Köyü’nde eğitim ve öğretime ilk olarak 1948 yılında köyün üst tarafında bulunan eski okul binasında başlamıştır1975 yılında Bozdoğan-Nazilli yolundan 3 km içeride bulunan şimdiki okul binamıza taşınılmış ve eğitim- öğretime burada devam edilmiştirİlk olarak 1982 yılında anasınıfı açılmış olup halen de okulumuz bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir Okul binamızda dört derslik,bir lojmanve bir odunluk mevcut olup oldukça büyük bir bahçe bulunmaktadırBahçe çam ağaçları ile çevrilidir Ayrıca 17 tane de zeytin ağacı vardır Okulumuzda 1-2 ve 3 sınıf ile 4-5 sınıflar birleştirilmiş olup bir de anasınıfımız bulunmaktadırDersliklerde ısınma soba ile sağlanmaktadırOkulda ikisi sınıf öğretmeni biri de okul öncesi öğretmeni olmak üzere üç öğretmen görev yapmaktadır2008/2009 eğitim-öğretim yılı itibari ile toplam elli öğrencimiz bulunmaktadırBeşinci sınıfı bitiren öğrenciler 6,7 ve 8 sınıfları Bozdoğan Merkez İlköğretim Okulu’nda taşımalı olarak okumaktadır Okulda bağışlarla temin edilen üç adet bilgisayar ve ADSL bağlantısı bulunmaktadır Okulumuz öğretmenleri her yıl seçilen Okul-Aile Birliği ile koordineli çalışarak farklı sosyal etkinlikler düzenlemektedir Vizyonumuz Soran sorgulayan, Arayan araştıran, Yeni çözümler üreten, Kısacası öğrenmeyi öğrenen Başarılı öğrenciler yetiştirmektir Misyonumuz Biz, Kılavuzlar İlköğretim Okulu olarak, bütün öğrencilerimizin zamanın gerektirdiği, öğrenmeleri sağlayarak, onlara kendine güvenen, sorumluluk sahibi, demoratik bir ortamda, tartışma, yorumlama ve çözümleme gücüne sahip bireyler olarak yetiştirerek bir üst öğrenime hazırlamak için varız Kılavuzlar İlköğretim Okulu Aydın Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kılavuzlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kılavuzlar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kılavuzlar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kılavuzlar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / BOZDOĞAN Adı: KILAVUZLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kilavuzlar Köyü Bozdoğan Telefon Numarası: 2564231102 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : 420562@mebk12tr Web Adresi: Aydın Bozdoğan Kılavuzlar İlk Öğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|