|
|
Konu Araçları |
amasya, ballıdere, bölge, ilköğretim, okulu, saray, taşova, yatılı, ömer |
Ballıdere Ömer Saray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Taşova Amasya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ballıdere Ömer Saray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Taşova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ballıdere Ömer Saray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı - Ballıdere Ömer Saray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Amasya Taşova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ballıdere Ömer Saray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri Genel Bilgiler Okulumuz Taşova İlçesine 17 km mesafede bulunan Ballıdere Kasabası, Dereli Mahallesi'nde yer alır Okulumuzda, * 20 okul öncesi, * 59 yatılı (Hüsnüoğlu, Tekpınar, Çakırsu ve diğer çevre köyler), * 54 taşımalı (Geydoğan, Tatlıpınar), * 89 gündüzlü olmak üzere, toplam 222 öğrenci eğitim-öğretim görmektedir Okulumuzda halen, * 4 kadrolu idareci, * 1 formatör, * 1 rehber öğretmen, * 1 okul öncesi öğretmeni, * 2 kadrolu, 2 sözleşmeli, 1 ücretli sınıf öğretmeni, * 2 kadrolu, 2 kadrolu görevlendirme, 6 ücretli branş öğretmeni, * 1 memur, * 2 kadrolu, 1 hizmet alımı hizmetli, * 1 hizmet alımı aşçı, olmak üzere toplam 27 personel görev yapmaktadır Misyonumuz, Çağın gerektirdiği bilgi, teknoloji ve iletişim bilgisine duyarlı, Öğrenmek isteyen, öğrendiğini çevresine ve günlük hayatına yansıtabilen, İnsan haklarını bilen ve saygı duyan, Ben yerine 'Biz' diyebilen, Ve merak eden öğrencilerimizi bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktır Vizyonumuz, Türk Milli Eğitimi'nin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, düşünen, düşündüğünü ifade edebilen, hak ve ödevlerini bilen, bunları talep edebilen, kendisi ve çevresi ile barışık birey yetiştirebilen eğitim kurumu olabilmektir Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda vatanını seven, onun için çaba sarf eden, gerektiğinde onun için her türlü fedakarlıkta bulunabilen gençler yetiştiren bir eğitim kurumu olabilmektir Ballıdere Ömer Saray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Amasya Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ballıdere Ömer Saray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ballıdere Ömer Saray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ballıdere Ömer Saray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ballıdere Ömer Saray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / TAŞOVA Adı: BALLIDERE ÖMER SARAY YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: Ballıdere Kasabası Taşova / Amasya Telefon Numarası: 3583836184 Faks Numarası: 3583836184 E-mail Adresi:ballidereosyibo@hotmail com Web Adresi: Ballıdere Ömer Saray YİBO Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|