|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, milas, muğla, okulu, yenidibekdere |
![]() |
Yenidibekdere İlköğretim Okulu Bilgileri Milas Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yenidibekdere İlköğretim Okulu Bilgileri Milas MuğlaYenidibekdere İlköğretim Okulu Hakkında - Yenidibekdere İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenidibekdere İlköğretim Okulu Resimleri - Yenidibekdere İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yenidibekdere İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonu : 21 ![]() Misyonu : Ülkemizin kalkınmasında Milli ve evrensel değerlerle sorumluluk üstlenen, bilgiye ulaşan ve onu kullanabilen, karar verme becerisi gelişmiş bireyler yetiştirmektir ![]() Vizyonumuz ve misyonumuz doğrultusunda yapılan her çalışma, öğrencilerimize ve okulumuz paydaşlarına kazanımlar sağlayacaktır ![]() ![]() ![]() Yenidibekdere İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Milas Okulun Telefonu: 252-5454506 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: MUĞLA-MİLAS (Yenıdıbekdere İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: SEVİM YILMAZ Okulun Ulaşım Bilgileri: Muğla-Milas Mesafeleri 77 km - 8 km Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Lojman var 100-200 tl Yenidibekdere İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|