Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, milas, muğla, okulu, yenidibekdere

Yenidibekdere İlköğretim Okulu Bilgileri Milas Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yenidibekdere İlköğretim Okulu Bilgileri Milas Muğla

Yenidibekdere İlköğretim Okulu Hakkında - Yenidibekdere İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenidibekdere İlköğretim Okulu Resimleri - Yenidibekdere İlköğretim Okulu İletişim

Yenidibekdere İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Vizyonu : 21 yüzyılda gelişmelerin önünde, model ve lider bir eğitim kurumu olmaktır

Misyonu : Ülkemizin kalkınmasında Milli ve evrensel değerlerle sorumluluk üstlenen, bilgiye ulaşan ve onu kullanabilen, karar verme becerisi gelişmiş bireyler yetiştirmektir
Vizyonumuz ve misyonumuz doğrultusunda yapılan her çalışma, öğrencilerimize ve okulumuz paydaşlarına kazanımlar sağlayacaktır Bilinçli ve fedakârca yapılan eğitim öğretim çalışmaları, ülkemizin ihtiyaç duyduğu donanımlı birey yetiştirme anlamında şart ve gerektir Ülkemizin, Ulu Önder Atatürk' ün hedef gösterdiği "çağdaş uygarlık seviyesine" yetişebilmesi için TKY ruhunu benimsemiş eğitimcilere ihtiyacı vardır

Yenidibekdere İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Milas
Okulun Telefonu: 252-5454506
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: MUĞLA-MİLAS (Yenıdıbekdere İlköğretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü: SEVİM YILMAZ
Okulun Ulaşım Bilgileri: Muğla-Milas Mesafeleri 77 km - 8 km
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Lojman var 100-200 tl

Yenidibekdere İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com